"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP içinde “beka” söylemine itirazlar artıyor

07 Mart 2019, Perşembe 17:40
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde danışmanlığını da yapan Karar yazarı Akif Beki, AKP içinde “beka” söylemine itirazların arttığını yazdı.

Beki, “Sahadaki adaylar, böyle bir damar yakalandığını düşünmüyor” dedi. Beki’nin “Halk ‘kin ve düşmanlığa tahrik’ olmuyorsa”  başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle; “AK Parti içinden ‘beka’ söylemine itirazlar artıyor. Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekçi’den sonra Bülent Arınç da “Beka diye bir sorun yok, nereden çıktı bu” demeye başladı. ANAR’ın başındaki İbrahim Uslu, anketlerde de böyle bir sorun tespit edemediklerini söylüyor. Tabanda karşılık bulduğunu görse, üstüne gitmez miydi Zeybekçi? Yaşandığına dair bir emare gözlemlese, ‘beka’ endişesi yaşamadığını ısrarla vurgular mıydı Yıldırım? Sahadaki adaylar, böyle bir damar yakalandığını düşünmüyor. Nabız yoklayan araştırmalar, AK Parti seçmeninin bile buna inandığını doğrulayamıyor.”

Etiketler: akif beki
Okunma Sayısı: 2844
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    8.3.2019 00:39:02

    'BEKA,problemi varsa o da RTE nin ülkedeki kamplaştırma,komşularla diplomasideki hatalarının neden olduğu davranışlarıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı