"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ali Atıf Bir rektörlükten alındı

06 Kasım 2015, Cuma 21:17
Ali Atıf Bir'in Şehir Üniversitesi rektörlüğüne atanmasına gösterilen tepki istifaları ve protestolarla karşı çıkılmıştı.

Rotahaber'de yer alan habere göre Şehir Üniversitesi rektörlüğüne vekaleten getirilen Bugün gazetesi köşe yazarı Ali Atıf Bir görevinden alındı. Yerine iktisat fakültesinden bir öğretim üyesinin ataması yapılacak.

Şehir Üniversitesi rektörlüğüne geçtiğimiz ay, Bugün köşe yazarı Ali Atıf Bir atandı. Atıf Bir, rektörlük için kendisini Mütevelli Heyet Başkanı Murat Ülker'in bizzat aradığını belirterek, patronu Akın İpek'ten izin isteyip ayrıldığını bildirmişti.

Bunun üzerine Şehir Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Burhanettin Duran, Doç. Dr. Fahrettin Altun ve Medaim Yanık istifalarını açıkladı. Öğrenciler de "Paralel rektör istemiyoruz" diyerek protesto gösterisi düzenledi. Gelişmeler üzerine Mütevelli Heyeti Başkanı Murat Ülker'in Ali Atıf Bir'i rektörlükten aldığı öğrenildi.

Okunma Sayısı: 2108
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    7.11.2015 09:07:59

    TV'de bununla ilgili bir haber görmüştüm de içeriğini bilmiyordum. O da paralelciymiş demek! Gazası mübarek olsun! Şehir üniversitesi de benden bir çizik yedi! Ona göre!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı