"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Çevik: İş çoook daha karmaşık…

19 Mayıs 2017, Cuma 21:49
​Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı İlnur Çevik, ABD Başkanı Trump ile Erdoğan’ın görüşmesini Yeni Birlik’teki köşesinde kaleme aldı.

İlnur Çevik’in “Türkiye-ABD ilişkilerinde nokta veya virgül bile konacak bir durum yok, iş çoook daha karmaşık…” ifadelerini kullandı. Erdoğan, ABD Başkanı Trump’la yaptığı görüşme öncesinde “Bizim yapacağımız görüşme virgül mesafesinde değil nokta mesafesinde olacaktır” ifadelerini kullanmıştı. İlnur Çevik’in yazısının ilgili bölümü şöyle: “İşte bütün bunların gölgesinde Trump’ın Erdoğan’a bir şeyler verebilmek için çabaladığı gözleniyor… Yüksek seviyeli bir Türk heyetinin Erdoğan-Trump görüşmesinden önce ABD’ye gitmiş olması ise iyi olmuş… Onlar ne olamayacağını görüp Cumhurbaşkanımızın Beyaz Saray’da tatsız sürprizlerle karşılaşmasını önlemişler… Günün sonunda şu ortaya çıkıyor… Trump en azından Obama gibi Türkiye’yi kandırıp yapmayacağı şeyleri yapacakmış gibi davranmıyor… Ama şu gerçek de ortaya çıkıyor: Türkiye-ABD ilişkilerinde nokta veya virgül bile konacak bir durum yok, iş çoook daha karmaşık.”

***

Okumak için tıklayınız:

Böyle yorumladı: "Atılan taş ürkütülen kurbağaya değmemiştir''

''Trump'ın ağzından bununla ilgili hiçbir şey çıkmadı"

Trump, Erdoğan'dan bunu istedi

Erdoğan Trump ile görüştü

Etiketler: ilnur çevik
Okunma Sayısı: 4761
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı