"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kars’ta çatışma: 2 asker yaralandı

17 Nisan 2016, Pazar 15:06
Kars'ın Sarıkamış ilçesi Karakurt kırsal kesiminde PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Çatışmada yaralanan 2 asker Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

PKK’lı teröristlerin bölgede olduğu ihbarına alan güvenlik güçleri harekete geçti. Karakurt kırsalında teröristlerle sıcak temas sağlandı. Hava destekli operasyonlarda ormanlık alana kaçan teröristlerle güvenlik güçleri arasında süren çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı 2 asker helikopterle Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Vali Günay Özdemir de hastaneye giderek yaralı askerleri ziyaret etti ve hastane yetkililerinde askerlerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı operasyonun devam ettiği belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı