"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li vekiller, Erdoğan'ın maaşına yapılan zammın geri alınmasını reddetti

10 Aralık 2015, Perşembe 21:56
HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, Cumhurbaşkanı ile milletvekillerine yapılan yüksek zam oranına tepki gösterdi.

Paylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yapılan zam oranının indirilmesi amacıyla önerge verdi. Ancak verilen önerge AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan, Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılan 2016 Yılı Merkezi Yönetim Geçici Bütçe Kanunu Tasarısı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmeye başlandı. 5 maddeden oluşan tasarı, 2016 Yılı Merkez Yönetim Bütçesi yürürlüğe girinceye kadar 2016 yılının ilk üç aylık döneminde merkezi yönetim harcamalarının yapılmasına ve gelirlerinin tahsiline imkan verecek. Geçici Bütçe Kanunu Tasarısının geneli üzerinde yapılan görüşmeler tamamlandı; maddelere geçildi.

Etiketler: garo paylan, erdoğan, zam, maaş
Okunma Sayısı: 1823
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ahmed said

    11.12.2015 15:54:34

    sayın mebuslar! zinayı serbest bırakan tasarıyı red edeydiniz.kredi faizleri helaldir diyen çürük zihniyeti red edeydiniz,Darbecileri af eden zihniyeti red edeydiniz.Müslümanları, siyasi görüşlerinden dolayı ayrımcılığa, kıyıma tabi tutan zihniyeti red edeydiniz.Kur'anın malı olan Risale-i Nur'u devletin inhisarına tabi ettiren yanlış zihniyeti red edeydiniz.3 yıl boyunca teröre ve teröriste gösterilen müsamahayı red edeydiniz.Tepeleyin,kırın,yıkın olmazsa sürün diyen ÇETİN ZİHNİYETİ red edeydiniz.27 nisan ihtilal bildirisine zırhlı araçla mukabele eden zihniyeti red edeydiniz.Güneydoğuda vuku bulan ve kanları dökülen MASUM İNSANLARIN katillerinin affını red edeydiniz.Elhasılı hangi yanlışı söylesem ki.

  • kubilay

    11.12.2015 10:25:36

    hele bir red etmeselerdi görürlerdi başlarına gelecekleri.ayrıca kendi maaşlarına da yüksek oranda kıyak yaptılar.gardaşalar çok görmeyin yaklaşık 20.000 tl yi.zavallılar geçinemiyor.baksanıza asgari ücretin yanında mebus maaşları devede kulak(!) kalır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı