"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan HDP saldırısının failini açıkladı

21 Mayıs 2015, Perşembe 14:55
Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı projeye tepki gösterdi.

Davutoğlu, HDP binalarına saldıran kişinin DHKP-C'den tutuklanan bir terörist olduğunu söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sinop’taki mitingde şu ifadeleri kullandı: 

Eş başkan, “bunu AK Parti yaptı” dedi, doğrudan beni ve cumhurbaşkanımızı suçladı. Saldırgan DHKP-C’den tutuklanan bir terörist.

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama:

Adana ve Mersin'de HDP İl Binalarına yapılan bombalı saldırılarla ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ardından İçişleri Bakanlığı da bir açıklama yaptı.

Bakanlık açıklamasında şöyle denildi: “(HDP binalarına yapılan saldırı) Şahsın açık kimliği güvenlik birimlerince tespit edilmiştir. Eylemi gerçekleştiren şahsın daha önce 2007 yılında Ankara’da yasa dışı sol bir örgütün faaliyetlerine katılarak tutuklandığı, yine aynı yılda İstanbul’da yasa dışı sol bir örgüt faaliyetleri ile irtibatlı olmaktan gözaltına alındığı anlaşılmıştır. Sahsın yakalanmasına yönelik olarak gereken tüm çalışmalar özenle yürütülmektedir.”

AA

Etiketler: ahmet davutoğlu, dhkpc
Okunma Sayısı: 2465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı