"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'ın makam odasında dikkat çeken ayrıntı

10 Kasım 2015, Salı 15:01
Anadolu Ajansı, ABD Başkanı Barack Obama ile görüşen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın makam odasındaki fotoğrafını servis etti.

Anadolu Ajansı, fotoğrafa "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Obama'nın telefon görüşmesi" notunu düştü. Erdoğan'ın masasında yer alan rabia figürlü tahta heykel dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına göre Tayyip Erdoğan ile Barack Obama'nın telefon görüşmesinde, Suriye'deki son gelişmelere ilişkin görüş teatisinde bulunularak, ılımlı Suriye muhalefetini güçlendirmeye yönelik ortak çabaların artırılmasının ve IŞİD'e baskının yoğunlaştırılmasının önemine değinildi.

ABD Başkanı Obama'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aramasıyla gerçekleşen görüşmede, Obama 1 Kasım genel seçimlerinin sonuçlarından dolayı Türk halkını kutladığını ifade etti.

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'nin gündem maddelerinin ele alındığı görüşmede, Erdoğan ile Obama, Suriye'deki son gelişmelere ilişkin görüş teatisinde bulundu.

Makam odasından fotoğraf

Öte yandan, Anadolu Ajansı ABD Başkanı Barack Obama ile görüşen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın makam odasındaki fotoğrafını servis etti. Anadolu Ajansı, fotoğrafa "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Obama'nın telefon görüşmesi" notunu düştü. Erdoğan'ın masasında yer alan rabia figürlü tahta heykel dikkat çekti.

Etiketler: erdoğan, heykel, rabia
Okunma Sayısı: 2881
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı