"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan kızdı: Kaçak Saray kadar başınıza taş düşsün

17 Ekim 2015, Cumartesi 14:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili eleştirilere "Kaçak saray kadar başınıza taş düşsün" yanıtını verdi. Erdoğan, "Önce 'biz oraya gitmeyiz' diyorlardı. Ama daha sonra 'çağrılırsak gideriz' demeye başladılar. kuzu kuzu geleceksiniz" çıkışı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'den KKTC’ye su temin edilmesini öngören ve "asrın projesi" olarak adlandırılan projenin Anamur ayağındaki açılışında konuştu. Muhalefet liderlerini eleştiren  Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili eleştirilere tepki gösterirken, "Türkiye’nin halkın oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak, yatıyorlar, kalkıyorlar ana muhalefeti kaçak saray, yavru muhalefeti kaçak saray. Kaçak saray kadar başınıza taş düşsün" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Önce 'biz oraya gitmeyiz' diyorlardı. Ama daha sonra 'çağrılırsak gideriz' demeye başladılar. Zaten eninde sonunda bunu yapacaksınız, kuzu kuzu geleceksiniz, başka çareniz yok. Buradan tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, milletimizin her bir ferdine samimi bir çağrıda bulunuyorum: Gelin bu zor günlerinde ülkemize hep birlikte sahip çıkalım. Terörün karşısına hep birlikte dikilelim. Bölgemizde sahnelenen oyunu hep birlikte bozalım"

Erdoğan, 102 kişinin öldüğü Ankara saldırısı sonrası muhalif partilerden gelen içişleri ve adalet bakanlarına saldırı çağrılarını da eleştirip, "Ne diyorlar, 'Şu bakan istifa etsin, bu bakan istifa etsin'. Peki bu ülkede Sivas olayları olduğu zaman iktidarda kim vardı, Kahramanmaraş olayları olduğu zaman iktidarda kimler vardı, niye o zaman bu istifaları yapmadınız veya yaptırmadınız? Yani her bu tür olaylarda bakanların istifasını istemek ne demektir biliyor musunuz, bu ülkeyi yönetilemez hale getirmektir" diye konuştu. 

'Mantar tabancası dahi patlatamazlar'

'BirlikE çağrısı yapan Erdoğan, "Tam da terör örgütlerinin istediği şekilde onların diliyle devlete ve hükümete saldıran, hatta iftira atan siyasetçiler, Türkiye'nin terörle mücadelesi önündeki en büyük handikaplarıdır. Biz siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek örgütleriyle, medyasıyla karşılarına tek yürek, tek gövde olarak çıktığımızda inanın bana o terör örgütleri değil bomba, mantar tabancası dahi patlatamazlar." dedi.

AA

Etiketler: erdoğan, ak saray
Okunma Sayısı: 2284
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    17.10.2015 21:04:17

    Benden ülke,vatan diyerek para al,sonrada başbakanlık konutu yapıyoruz de,c.başkanı olunca SARAY diyeceksin.ALLAH bir dediğinden başkasına inanılmayacak kadar EMANETE HIYANET etmiş birine biat edene yazıklaaar olsun. O HARAMSARAY HARAMSARAY HARAMSARAY.Zehir zıkkım olsun.Bir kadehine 1000 tl verirken vicdanınız sızlamadı değilmi.Hoş o vicdan sizde ne arar.

  • hakan kagan

    17.10.2015 14:17:45

    ahlak terbiye milleti aşağılama ne ararsan var buyrun ekser nurcular dindar demokratınız!!! ..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı