"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamalak: Saddam’ın Irak’ı, Esad’ın Suriye’si başkanlıkla yönetiliyordu

30 Aralık 2015, Çarşamba 13:03
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’nin en önemli gündem maddesinin başkanlık tartışması değil, bölücü terör olduğunu vurguladı.

Kamalak, dünyanın en güçlü devletlerinden İngiltere ve Almanya’nın başkanlık ile yönetilmediğinin altını çizdi. SP Genel Başkanı, "Saddam’ın Irak’ı, Esad’ın Suriye’si başkanlık sistemiyle yönetiliyordu.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 2015 yılını geride bırakırken herkesin vicdanını muhasebeye çekmesi gerektiği üzerinde durdu. 

2015 yılını Müslüman için üç kelime ile özetlenmesi gerekirse bunların ‘kan, işgal ve gözyaşı’ olduğunu ifade eden Kamalak, “İslam dünyası, Haçlı seferleri, Moğol istilası ve Osmanlı'nın yıkılışından sonra en büyük felaketini yaşıyor. Bugün nerede kesif bir duman yükseliyorsa orası mutlaka bir İslam ülkesidir.” diye konuştu. 

İslam ülkelerinin birer birer parçalanırken adım adım Büyük İsrail Projesi’nin hayata geçirildiğini iddia eden SP Genel Başkanı, 2015 yılının Türkiye için de karanlık ve kayıp bir yıl olarak tarihe geçtiğini kaydetti. Mustafa Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemiz üzerinde oynanan kanlı oyunlar ve sinsi planlar 2015 yılında artarak hız kazanmıştır. Her gün birkaç şehit haberiyle sarsılıyoruz. Okullar boşaltılıyor, mahalleler boşaltılıyor, şehirler boşaltılıyor. Güneydoğu’da öğretmenler izinli. 155 bin öğrenci okula gidemiyor. Hendekler sadece sokakları değil, gönülleri de birbirinden ayırıyor.” 

"ALMANYA VE İNGİLTERE BAŞKANLIK YOK AMA IRAK VE SURİYE’DE VARDI"

Türkiye’nin en önemli gündem maddesinin başkanlık tartışması olmadığı, bölücü terör olduğunu vurgulayan SP Genel Başkanı, “Asıl olan yönetim sistemi değil, üretim sistemidir.” diye konuştu. Mustafa Kamalak, sözlerini şöyle tamamladı: “Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olan İngiltere’nin yönetim sistemi, başkanlık değil, meşruti krallık. Dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olan Almanya’nın yönetim sistemi başkanlık değil, Türkiye gibi parlamenter sistemdir. Ama Saddam’ın Irak’ı, Esad’ın Suriyesi başkanlık sistemiyle yönetiliyordu.”

Okunma Sayısı: 1478
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı