"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muhsin Yazıcıoğlu için karar verildi

04 Şubat 2015, Çarşamba 13:27
Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nce görülen davasında tazminat kararı çıktı.

25 Mart 2009'da yaşanan helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer 2 kişinin ailelerine 1 milyon 356 bin lira tazminat ödenmesine karar verildi.  

6 yıl önce Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu, Yüksel Yancı ve pilot Mustafa Kaya İstektepe'nin aileleri, farklı tarihlerde Kahramanmaraş Adliyesi'ne müracaat ederek maddi ve manevi tazminat davası açmıştı.

Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, Muhsin Yazıcıoğu'nun eşi ve çocuklarına, 206 bin lira maddi, 550 bin lira da manevi tazminat ödemesine karar verildi.

Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Yancı ve İstektepe ailesinin 8 ferdine de 75'er bin lira manevi tazminat ödenmesine hükmetti.

Kaynak: Star

Okunma Sayısı: 1192
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı