Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 
 

Spor

Dostlar devreye girecek

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, İsviçre-Türkiye milli maçındaki olayların çözülmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkan Ulusoy, Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan ile birlikte, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimlerine katılmak üzere İsviçre'ye gitti.

Kura çekimi öncesi UEFA'nın düzenlediği Başkanlar ve Genel Sekreterler Toplantısı'na katılacaklarını söyleyen Ulusoy, muhatapları ile İsviçre-Türkiye milli maçında çıkan olaylarla ilgili görüş alış verişinde bulunacağını belirtti.

Karar aşamasına gelindi

Havalimanında konuyla ilgili soruları cevaplayan Ulusoy, "İsviçre ile Türkiye arasındaki maçta çıkan olaylarla ilgili karar 6-7 Şubat tarihinde karar aşamasına geldi. Ama bu tarihlerde karar verilip verilmeyeceğini bilemiyoruz. İsviçre'deki toplantılarda daha önceki federasyon başkanlığı yaptığım dönemlerden dostlarımız olan federasyon başkanlarımızı göreceğim. Eğer milli maçla ilgili bize sorulanlar olursa onların cevabını tabii ki vereceğiz" dedi.

Dostlarla görüşeceğiz

Olayların çözümüne ilişkin katkınız ne olacak sorusunu ise Ulusoy şöyle cevapladı: "Muhakkak ki 7,5-8 senede çok dostlar edindik. O dostlarımızın birçoğu da şu anda UEFA ve FİFA da olan dostlarımız. Onlarla temaslarımız Türkiye maçı ile ilgili olmasa da tabii orada bu konuda sorular olacak.. Yeni seçilen bir başkan olarak bizim de görüşlerimiz istenirse sunacağız. Benden önceki federasyon başkanı ve özellikle Şenez Erzik'in bu konuda büyük girişimleri oldu. Bundan sonra görev bizim olduğuna göre biz de ülkemiz adına mücadeleyi vereceğiz. Yarın ve ertesi gün olmasa da daha sonraki günlerde bu mücadeleyi vereceğiz. İnşallah başarılı oluruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Ülkemiz adına katkımız olursa, ki olmalı elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Serkan bugün ifade verecek

Öte yandan, FIFA Disiplin Komitesi'nin, görüşlerine başvuracağı Fenerbahçe'ninmilli futbolcusu Serkan Balcı'nın yanı sıra, federasyon adına Metin Kazancıoğlu, avukatlar Anıl Gürsoy ve Ayhan Çopuroğlu ile Almanya'dan 2 avukatın da bugün Zürih'e gidecekleri bildirildi.

26.01.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Başlıklar

  Dostlar devreye girecek

  Ailton: F.Bahçe çok büyük takım

  Halilhodzic kızdırdı

  Trabzon Jun'u Beşiktaş'a verdi

  Gökhan'ı 5 milyon Avro'ya satmam

  Alex: En az hata yapan şampiyon olur

  Volkan: Kale benim

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected] adresine bekliyoruz.
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004