Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

İyi futbol için sabır

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Vestel Manisaspor yenilgisinin kimseyi karamsarlığa sürüklememesi gerektiğini belirterek, ‘’Beşiktaşlılar merak etmesin bu takım çok kısa sürede önemli neticeler alacaktır’’ dedi. Sinan Vardar, takıma ileriye dönük genç futbolcular aldıklarını ifade ederek, ‘’Bu takımın çok iyi olacağına inanıyorum. Biraz sabır gerekiyor’’ diye konuştu.

Vestel Manisaspor maçının ikinci yarısında iyi mücadele ettiklerini ve oyunun hakimi olduklarını anlatan Vardar, ‘’Ancak şanssızlıklar yaşadık. Bir topumuz direkten döndü. Vestel Manisaspor da çok iyi mücadele etti, kendilerini tebrik ediyoruz. Takımımızın kısa sürede toparlanarak, iyi sonuçlar alacağına inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Delgado seferberliği

Beşiktaş’ta, Vestel Manisaspor ile oynanan karşılaşma öncesi sakatlanan ve bu maçta görev alamayan Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado’nun, Gaziantepspor maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi. Sol ayak bileğinde zedelenme olan Delgado’yu bugün kontrolden geçiren Kulüp Doktoru Ayhan Optur, ‘’Delgado’nun durumu iyiye gidiyor ve toparlanmış gözüküyor. Gaziantepspor maçına yetiştirmeye çalışacağız’’ dedi.

08.08.2006


 

Anelka, Yıldırım’ı hastanelik etti

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtiği açıklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Anelka’yla tartıştığı ve bu yüzden kalp problemi nedeniyle hastaneye yattığı iddia edildi. Alman Sid ajansının haberine göre, Nicolas Anelka, Başkan Aziz Yıldırım’ı hastanelik etti.

Haberde, Ankara’da daha önce by-pass olan Başkan Yıldırım’ın Anelka’nın takımdan ayrılmak istediği yolundaki haberlere bir hayli sinirlendiği ve bu yüzden kalp problemlerinin tekrar nüksettiği ileri sürüldü.“Anelka kalp hastalığı olanlara göre değil” başlığıyla verilen haberde, Fransız futbolcunun başkanla yaşadığı sert tartışmanın ardından kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

Devler Ligi hakemleri

F. Bahçe ve G. Saray’ın yarın yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarının hakemleri açıklandı. G. Saray ile Çek Cumhuriyeti’nin Mlada Boleslav takımları arasında Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan Konrad Plautz yönetecek. Plautz’un yardımcılıklarını Egon Bereuter ve Gorgon Wojciech yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fritz Stuchlik. Aynı gün Kiev Valery Lobanovskiy Stadı’nda oynanacak Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçını ise Slovenya Futbol Federasyonundan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin’in yardımcılıklarını Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Robert Krajnc görev alacak.

08.08.2006


 

Trabzon, Apoel için start verdi

Trabzonspor, UEFA Kupası 2. Ön eleme turunda 10 Ağustos Perşembe günü Apoel FC ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana bağırsak enfeksiyonu geçiren Gökdeniz ve Murat Ocak katılmadı. Trabzonspor, bugün Apoel maçının hazırlıklarını Trabzon bölümünü tamamlayacak ve akşam saatlerinde Kıbrıs Rum Kesimi’ne gidecek. Lefkoşa’ya gece varacak olan bordo-mavililer, yarın maçın yapılacağı statta son antrenmanını gerçekleştirecek.

Jefferson şoku

Bordo-mavili takımın kalecisi Jefferson’un Apoel FC maçında forma giyememe ihtimalinin bulunduğu bildirildi. Daha önce sağ el bileğine sert şut geldiği için Jefferson’un ağrı hissettiği, durumunun ise kontrollerden sonra netlik kazanacağı kaydedildi.

08.08.2006


 

Sakaryaspor 1 puana üzgün

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı, Konyaspor karşısında atak bir futbol sergilediklerini belirterek, aldıkları beraberliği talihsizlik olarak nitelendirdi.

Yazıcı, Konyaspor’un karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren sahadaki üstünlüğünü kaybettiğini, ancak Sakaryaspor’un birbiri ardına geliştirdiği ataklardan sonuç alamadığını ifade etti.

08.08.2006


 

Çobanoğlu: İyi başlamak önemli

Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu, lige puanla başlamanın önemli olduğunu ve bunu başardıklarını belirterek, Konyaspor ile oynayacakları maçın Antalya’ya verilmesini de eleştirdi.

Çobanoğlu, Gaziantepspor’un hazırlık maçlarının flaş takımlarından biri olarak dikkat çektiğini, saha avantajını kullanıp galip gelmek isteyen rakiplerine karşı iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.

08.08.2006


 

Ankara güzel işler yapacak

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, takımının Galatasaray maçında ortaya koyduğu duruş ve hırsla gelecek adına kendisini ümitlendirdiğini söyledi.

Gökçınar, Ankaraspor’un TSYD Kupası maçlarında olumlu bir etki bıraktığını belirterek, ‘’Galatasaray maçında da gördük ki iyi yoldayız. Ligin ilk maçında ortaya konan futbol ve oyun anlayışı ilerleyen haftalarda Ankaraspor’un güzel işler yapacağının sinyalini verdi’’ dedi.

08.08.2006


 

Kayserispor artık Türkiye’nin takımı

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Trabzonspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ‘’Kayserispor artık Türkiye’nin takımı oldu’’ dedi.

Mamur şunları söyledi: ‘’Kayserispor, Trabzon karşısında önceki yılların rövanşını almış oldu. Çok iyi bir oyun sergiledik, daha farklı galip de gelebilirdik. İlk maçımızda galip gelip moral bulduk.’’

08.08.2006


 

Villeneuve BMW Sauber’den ayrıldı

Formula 1’de BMW Sauber takımı Kanadalı pilot Jacques Villeneuve ile yollarını ayırdı.

Macaristan Grand Prix’sinin ardından, açıklama yapan BMW Sauber takımı yetkilileri, sezonun bitimine 5 yarış kala Jacques Villeneuve ile yarışmama kararı aldıklarını belirttiler. Villeneuve’ün yerine kimin koltuğa oturacağı konusunda ise bilgi verilmedi.

08.08.2006


 

Hernan Crespo İnter’de

İtalya’nın Serie A takımlarından Inter Milan, Arjantinli golcü Hernan Crespo ile 2 yıllığına anlaştı.

İtalyan kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Crespo ile her konuda anlaşıldığı ve yıldız futbolcunun 2 yıllık sözleşmeyi imzaladığı kaydedildi.

08.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004