Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bu gece uyku yok

Bu gece, gün ağarıncaya kadar uyumuyoruz. Uyumadığımızı, gözümüzün ve yüreğimizin orada olduğunu duyuruyoruz. Filistinli, Iraklı, Lübnanlı ve onları anlatan Dünya belgeselcilerinin filmleriyle, bölgemizde akıtılan kanın acısını paylaşıyoruz. Saat 21:00’den 05:00’e kadar Kalamış’ta Ortadoğu’nun gerçek öykülerini izliyoruz.



Antik tiyatrolarda sema ve mehteran sesleri yankılanacak

Antalya’da, Çağın Sanat Merkezi ve Sara Organizasyon tarafından düzenlenecek faaliyette, 3 ay boyunca Side ve Phaselis Antik Tiyatrosu’nda sema ve mehteran sesleri yükselecek.



Sarıyer’de şenlik başlıyor

Sarıyer Belediyesi tarafından her sene düzenlenen Mahalle Şenlikleri başlıyor. Büyükdere Mahallesi, Rumeli Hisar Üstü ve Rumeli Kavağı Mahallelerinde düzenlenecek şenlikler 3 hafta sürecek.



Mardin’e uluslar arası tanıtım

Mardin, İstanbul’da yapılacak “1. Uluslararası GAP Kültür ve Turizm Festivali”nde tanıtılacak. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan tarih, inanç, kültür ve turizm şehri Mardin, festival için hummalı bir hazırlık içine girdi. İstanbul’da 2 Eylül 2006 tarihinde yapılacak “1. Uluslararası GAP Kültür ve Turizm Festivali” hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004