Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Vestel neden şampiyon olmasın?

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel Manisaspor'un şampiyon olmaması için bir neden görmediğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider durumda bulunan Vestel Manisaspor'un, Antalyaspor ile oynadığı ve 3-2 kazandığı maçı izlemek için özel helikopteriyle Manisa'ya gelen Zorlu, futbolcuları sergiledikleri mücadele nedeniyle kutladı.

Ahmet Nazif Zorlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''İyi bir futbolla sonuca gitmek çok güzel. Futbolcularımızı da mücadeleyi maç sonuna kadar sürdürmelerinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Vestel Manisaspor'un şampiyon olmaması için hiçbir neden göremiyorum. Anadolu Aslanları gibiyiz'' dedi.

Kulüp başkanı Haluk Çubukçu ise lig sonunda takımlarının mutlak ilk 5 içinde yer alıp Avrupa kupalarında mücadele edeceğini belirterek, ''Her zaman zirveye oynamayı hedef edinen bir takımız. Antalya ekibi genç ve performanslı bir takım. Şans faktörü bizden yanaydı. Bu yolda buna da ihtiyacımız var. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi bizim aldığımız 3 puana artı değer katmıştır'' diye konuştu.

Çubukçu, kulübün sponsoru Ahmet Nazif Zorlu'nun maça gelmesinin kendilerine büyük bir güç, moral kattığını ve gururlandırdığını belirtti.

17.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En kârlı Beşiktaş çıktı

  Vestel neden şampiyon olmasın?

  İngilizler F.Bahçe'den çekiniyor

  G.Saray'a Rus hakem

  Beşiktaş'tan forma satışı

  Mösyö Tigana'nın inadı bitmiyor

  Lider Vestel Manisa 9 haftadır yenilmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004