Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerji koridoru oluyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye’nin geleceğinin enerjiyle şekillendiğini belirterek, “Türkiye, enerji koridoru olma noktasındadır’’ dedi. Güler, ‘’Bizimki boş heyecan değil. AB ile enerji diplomasisi sürdürüyoruz. Bazı ülkeler, enerjiyi silâh olarak kullanıyor, her ay parola değişiyor. Ülkemizdeki barajlar ve hidroelektrik santralları tamamlanırsa daha dik yürüyeceğiz. Tarihin tekerrürü, bizim elimizde’’ diye konuştu.


TIR sistemi çökmedi

TIR Sistemi’nin çöktüğü yolunda haberler üzerine açıklama yapan RODER II. Başkanı Erol Soylu, yapılan açıklamaları yanlış ve maksatlı olarak değerlend

Sanayiciye ucuz girdi imkânı

Sanayiciye ucuz girdi sağlamak amacıyla, Avrupa Birliği’ne paralel olarak 1 Temmuz 2007’den itibaren gümrük vergileri askıya alınması veya tarife kon


  BDT ülkeleri yüzde 8 büyüyecek

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri 2007 yılında, eski Sovyetler Birliğinin dağıldığı 1991 yılına oranla ortalama yüzde 8 büyüyecek.


  Atlas jet paylaşım toplantısını gerçekleştirdi

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ceo’su Tuncay Doğaner’in 2006-2007 yılı değerlendirmesi yaptığı toplantıda, Yönetim Kurulu, Başkanlar, Müdürleri ve tüm Atlasjet çalışanları katıldı.


  Global Bilgi’ye ödül

Global Bilgi, Türkiye’de ilk kez düzenlenen “İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri” organizasyonunda 4 farklı kategoride ödül kazandı.


  Server Holding: İddialar hayalî

Server Holdgin, bazı gazetelerde, holdgin aleyhinde çıkan yayınların hayalî iddialar olduğunu hatırlattı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004