Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Tek günlük kongreye itiraz

AKP 2. Olağan Kongresi dün ASKİ Spor Salonu’nda yapıldı. Kongrede konuşan Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, bir günde kongre yapılmayacağını vurgulayarak, “Ancak bir günde yapılan devlet kongresi olur. Soruyorum sizlere, siz delegeler olarak MKYK ile hükümet ilişkisinden memnun musunuz?” dedi.


6 gün sonra defnedildi

Geçen hafta Pazar gecesi vefat eden eski başbakan, CHP ve DSP’nin eski lideri Bülent Ecevit’in cenazesi, vefatının üzerinden altı gün geçtikten sonra

7 yıldır prefabrikteler

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999’da yaşanan depremlerin ardından Düzce’de kurulan prefabrike evlerde halen 344 aile hayatlarını sürdürüyor.


  İnsan hakları ertelenemez

Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen ‘İnsanız Hak’lıyız’ seminerinde konuşan Mazlum-Der eski genel başkanı Yılmaz Ensaroğlu, insan haklarının ertelenebilir bir hak olmadığını ifade etti. Ensaroğlu, bu konuda yapılan hataların nesiller boyu yaşanacak acılara zemin hazırladığını söyledi.


  Bu kadar pervasızlık olmaz

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu İzmit Sabri Yalım Parkı İnsan Hakları Anıtı önünde 82. haftasına giren “Başörtüsüne Özgürlük” toplantısını gerçekleştirdi.


  Özeleştiriye ihtiyaç var

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muhammet Şevki Aydın, ‘’Biz din hizmetlerini, halkı aydınlatma görevini cami ve Kur’ân kursuyla yapıyoruz. Bu alanda kendimizi sürekli sorgulayarak, yenilemek zorundayız’’ dedi.


  Babacan’dan Avrupa turu

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Belçika, Fransa, Lüksemburg, İsveç ve Danimarka’yı kapsayacak beş günlük Avrupa Birliği (AB) turuna çıktı.


  Şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandı

İstanbul’da kimlik sorduğu kişinin bıçaklı saldırısı sonucunda şehit olan polis memuru Naci Soydan’ın (22) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi.


  1 saatte Alman vatandaşlığı

Alman vatandaşlığına geçmek isteyen yabancılara uygulanacak vatandaşlık testinin, 33 sorudan oluşmasının ve bu testi çözmek için adaylara 60 dakika süre verilmesinin planlandığı belirtildi.


  İstanbul’da su kesintisi

İSKİ’nin Zekeriyaköy su deposu devreye alınacağı için Sarıyer’in bazı semtlerine 14 Kasımda 12 saat süreyle su verilemeyecek.


  Okul öncesi eğitim yetersiz

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Göksel Göçer, bugün Türkiye’de 4-6 yaş arası çocukların yüzde 21’inin eğitim kurumlarınca verilen okul öncesi eğitimden yararlanabildiğini söyledi.


  İnsan Hakları Eğitimi Ulusal Komitesi oluşturuldu

İnsan Hakları Üst Kuruluna bağlı olarak, İnsan Hakları Eğitimi Ulusal Komitesi oluşturuldu.


  İnternet, şiddet yayıyor

Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi Başhekimi Dr. Levent Ermete, internet ve şu anda yayınlanan birçok televizyon dizisinin gençler ve çocukları ‘’gerçek dünyayla hayal dünyasını ayırt edemez hale getirdiğini’’ bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004