Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Neden Türk Lirası?

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın 2007 yılı Para ve Kur Politikası ile İstanbul’daki ‘’dolarizasyon’’ toplantılarında gündeme getirdiği ‘’Türk Lirası tasarruf yapılması, Türk Lirasına itibar edilmesi, Türk Lirası kullanımının teşvik edilmesi’’ çağrısı, anlamlı gerekçelere dayanıyor.


Tarıma baraj desteği

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde yapımına 1998 yılında başlanıp, 2011 yılında bitirilmesi planlanan Süreyyabey Barajı tamamlandığında Yozgat, Tokat ve Amas

Belediyelere gözaltı

Maliye Bakanlığı, il, ilçe ve belde belediyeleri ile belediyeler bünyesinde faaliyet gösteren işletmeler ve il özel idarelerinin borç ve alacaklar da


  Ayakkabı sektöründe marka yapmalı

Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Genel Başkanı Fatih Özcan, sektördeki sıkıntıların aşılabilmesi ve dünya çapındaki rakiplerle rekabet edebilmek için marka meydana getirmenin şart olduğunu bildirdi.


  COMPEX'te yeni ürünler tanıtıldı

COMPEX 31. Uluslararası Bilgisayar Fuarı’nı ziyaret edenler bir çok ürünü Türkiye’de ilk kez görme fırsatını buldu.


  Reklam sektörü 2007’ten umutlu

Türkiye’de son yıllarda sürekli büyüme eğiliminde olan ve geçen yılı 2,2 milyar dolarlık bir hacimle kapatan 2006 yılını da yüzde 25 civarında bir büyümeyle kapatacağı öngörülen reklam sektörü 2007’den umutlu.


  Sulama yetersizliği kaynakları etkiliyor

ürkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı İbrahim Yetkin, Türkiye’de sulama yönetiminin kaos içinde olduğunu savunarak, ‘’Türkiye’de suyun sahibi yok’’ iddiasında bulundu.


  Yabancı bankalar Türkiye’ye faydalı

Fortis Bank Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Yvan De Cock, yabancı bankaların Türkiye’deki yatırımlarına karşı fikirlerin, ekonomik ve mali temelden çok, duygusal nitelikli fikirler olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004