Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Tarihin tanığı Amasya”

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz, şehrin tanıtımında kullanılacak sloganın “Tarihin tanığı Amasya” olarak belirlendiğini söyledi. Tarihî ve tabiî güzellikleriyle kültür turizmine yeni bir soluk kazandıran Amasya’nın tanıtımında kullanılacak slogan, uzun tartışmaların ardından belirlendi

“Tarihin tanığı Amasya”nın slogan olarak belirlendiğini açıklayan Vali Celaleddin Lekesiz, tanıtım için hazırlanan kitap ve CD’yi tanıttı. Yapılan tanıtım çalışmalarıyla şehri daha ileriye götürmeyi hedeflediklerini anlatan Vali Lekesiz, “Amasya’nın tanıtımıyla ilgili planlama çalışmaları yaptık. Bu kapsamda birçok yerde sloganın ne olacağını tartıştık. Bundan sonra tanıtımlarda ‘Tarihin tanığı Amasya’ sloganını kullanmaya karar verdik. Bununla ilgili yeni bir tanıtım kitabı bastırdık. Bunun yanı sıra yeni bir tanıtım CD’si yaptırdık. Birde Amasya’nın iğne oyası isimli yeni bir kitap çalışması daha son aşamasına geliyor” dedi.

Kitap ve CD’nin 2’şer bin adet bastırıldığını belirten Lekesiz, “Yaptırdığımız tanıtım CD’sini tur operatörleri, seyahat acentesi ve TV kanallarına göndereceğiz. Tarihin tanığı Amasya kitabını hem Türkçe hem de İngilizce olarak hazırladık. Hedefimiz okuyucuyu sıkmamak oldu. Danışmanlık hizmeti alarak hazırladık ve Amasya’nın tamamını anlattığını düşünüyoruz. Kitabı inceleyecek kişileri sıkmadan Amasya’nın güzellikleriyle baş başa bırakacağız” diye konuştu.

18.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En değerli cildimiz…

  Muhammed Hamidullah, Said Nursî gibi devrin âlimiydi

  “Tarihin tanığı Amasya”

  Bursa’da tarihî camilere kameralı takip


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004