Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

28 Şubat’ın tahribatı

28 ŞUBAT askeri müdahalesine karşı çıktım. Bugün de bunun doğru olduğuna inanıyorum. Erbakan’ın Başbakanlık’ta yaptığı toplantılara davetli gazeteciler içinde yoktum; çünkü Erbakan’ın dünya görüşünü eleştiren “Medine’den Lozan’a” adlı kitabın yazarıydım... Genelkurmay brifinglerine davetli gazeteciler içinde de yoktum, çünkü kesin karşı tavır almıştım.



28 Şubat ve pişmanlık...

“28 Şubat Süreci” üzerinden yıllar geçtikçe, itiraf ve pişmanlık duyanların sayısında da epeyce artış kaydediliyor!.. Bu yıl dönümünde geçmiş senelere nazaran, 28 Şubat sürecinde; çeşitli kisveler içinde rol almış kişiler pişmanlıklarını daha yüksek sesle dillendirdiler.



Kenan Evren bile

Bu ülkenin insanlarının tuhaf bir huyu var. Gerçeklerle ilgilenmiyoruz. Kendi tezimizi doğrulayan iddialara ise vahiy muamelesi yapmayı tercih ediyoruz. Alın işte size KKTC. Misak-ı Milli sınırları içinde olmayan, üzerinde garantörlük dışında herhangi bir hakkımız bulunmayan Kıbrıs’ta icat ettiğimiz KKTC devletine bizden başka inanan kimse yok. Orada bir devlet yok ama bize göre var!



Asıl hedef neydi?

Hiç kuşku yok ki demokratik süreç için aksatıcı, ayıplı yanları üzerine ciltler dolusu kitap yazılabilir 28 Şubat sürecinin. Ancak acaba yaşadığımız 28 Şubat süreci olmasaydı neler olabilirdi Türkiye’de?



Bir doğum günü armağanı

AKP’nin Meclis Grubu’nda partinin önde gelen isimlerinden biri, çocuksu bir neşe içinde kürsüye çıkıp, “Sayın Başbakanımız! Bugün sizin doğum gününüz... Ve bizler size bir armağan hazırladık” demiş.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004