"Gerçekten" haber verir 22 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

İstanbul 2020'ye aday olacak

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, İstanbul'un 2020 Olimpiyatlarına aday olmaya hazırlandığını belirterek, ''Olimpiyatlara ev sahipliği yapmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizden emin olabilirsiniz'' dedi.


Roberto Carlos: Aklımda hâlâ Real Madrid var

İSPANYA devlet radyosu RNE'ye telefon bağlantısı ile açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, Fenerbahçe'de

Neslihan Demir eski takımı Güneş Sigorta'ya dönüyor

İSPANYA'NIN Spar Tenerife Marichal takımında forma giyen milli voleybolcu Neslihan Demir Darnel, yeniden eski takımı Vakıfbank Güneş Sigorta'ya dönme


  Off Road'da yılın son yarışı

2008 Türkiye Off Road Şampiyonası'nın 7. ve son yarışı bugün İstanbul'da başlayacak. İstanbul Off Road Kulübü organizasyonuyla Şile'de bugün ve 23 Kasım Pazar günü yapılacak yarışta, 18 katılımcı ilk gün 5, ikinci gün ise 8 özel etabı geçmeye çalışacak. Sezonun son yarışı öncesinde Erkan Birinci 95 puanla birinci sırada bulunurken, Volkan Gönülalan 81 puanla ikinci sırada yer alıyor.


  TAHRİKLERE KAPILMAYIN

TRABZONSPOR takım kaptanı Hüseyin Çimşir, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Sivasspor maçını kazanmaları halinde, ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Hüseyin, "Şuan ligin zirvesindeyiz. Hafta sonu önemli bir maça çıkacağız. Sahamızda oynayacağımız bu müsabakayı taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Taraftarımızdan isteğimiz, stadı doldurup bizi maç boyunca desteklemeleri. Zor bir maç olacak, onların desteğine ihtiyacımız var. Geçmişte Sivasspor ile yaşanan bir süreç var. Onların da unutulup centilmence bir maç olmasını ve sonuçta kazanan taraf olmayı istiyoruz." dedi. Kaptan Hüseyin, iki takım arasında geçtiğimiz sezonun oynanan maçta yaşananların hatırlatılması üzerine, "O maçta bir haksızlığı uğradığımız kesin ama yaşanan bir süreç var, verilen bir karar var. Artık bunlar geçmişte kalmıştır. Geçmişe takılıp kalmamak gerekiyor. Biz Sivasspor ile o maçtan sonra da maçlar oynadık. Bence kinin bir yerde kalması gerekiyor. Futbolda güzel şeylerin olması gerekiyor. Bizim taraftarımız centilmendir, sağduyuludur. Pazar günü de bu şekilde takımlarını çok iyi bir şekilde destekleyeceklerine inanıyorum. Onlardan beklentimiz bu. Saha içerisinde sıkıntılar da olabilir, ama kimsenin tahriklere kapılmaması lazım. Doksan dakika boyuncu sadece ve sadece takımlarını desteklemeleri gerekiyor. İnşallah onların desteği ile bir de sahada sonucu oluruz." ifadelerini kullandı.


  Boğaz Köprüsü'nde masa tenisi maçı

AVRUPA Masa Tenisi Federasyonu (ETTU), Avrupa ve Asya kıtalarının şampiyonlarını İstanbul'da karşı karşıya getirmek için çalışma yapıyor. Gerçekleştirilmesi planlanan bu büyük organizasyon için Asya ve Avrupa kıtalarının birleşme noktası olması nedeniyle İstanbul'un tercih edildiği ve ETTU'nun İtalyan başkanı Stefano Bosi ve Asbaşkan Aleksandar Matkoviç'in, konuyla ilgili ön görüşmeler yapmak üzere 24 Kasım Pazartesi günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. Stefano Bossi'nin İstanbul'da incelemelerde bulunacağı ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen'le görüşeceği bildirildi. Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Asya ve Avrupa şampiyonları arasında yapılacak olan takım müsabakalarının büyük ilgi çekeceğini belirterek, sponsor desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.


  Ampüte Millî Takımı Avrupa sınavına hazır

ANTALYA'DA hazırlık çalışmalarını sürdüren Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Halil İbrahim Köprülü, 2-6 Aralık tarihlerinde oynanacak Avrupa şampiyonasına hazır olduklarını söyledi. Şampiyonadan hemen sonra da Ampute Futbol Ligi'nin başlayacağını duyuran Köprülü, "Biz Türkiye'de var olma mücadelesi veriyoruz. Ampute insanların neleri başarabileceğini gösteriyoruz" dedi. Antalya'daki Kremlin Palace Otel'de kalan Ampute Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'na günde çift antrenmanla hazırlanıyor. Her gün saat 10.00 ve 15.00'da antrenman yapan milli takım oyuncuları, geçen yıl yakalanan dünya üçüncülüğünün morali ile çalışmalarını sürdürüyor. Takımın hedefleriyle ilgili basın toplantısı düzenleyen Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Köprülü, kamp döneminin iyi geçtiğini söyledi.


  VOLEYBOLUN PATRONU YİNE KARABIYIK OLDU

VOLEYBOL Federasyonu'nun 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Toplam 163 delegenin bulunduğu Voleybol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Erol Ünal Karabıyık 84 oy ile federasyon başkanlığına yeniden seçildi. Diğer adaylardan Ümit Sokullu 53 oy alırken, Cihat Çetinkaya ise sadece 3 oy alarak seçimi tamamlayabildi. Genel kurulda bir konuşma yapan Karabıyık, projelerini tamamlamak için göreve talip olduklarını söyledi. Erol Ünal Karabıyık, " İstanbul'a salonumuzu açtık. Olimpik yeni salonumuzu ve Ankara'daki voleybol kampüsünü yapacağız. Türkiye'nin ilk voleybol ihtisas lisesi Ankara'da açılacak. Bütçemizde 14 trilyon gelir fazlası bulunmakta. Göreve geldiğimiz dönemdeki voleybol faaliyetleri en az ona katlandı. Voleybol mart ayından itibaren iddia kuponlarında olacak. Kulüplerimizin mali açıdan rahatlaması için bu çok önemli bir proje. Göreve yeniden seçildiğimiz taktirde projelerimize devam edip camiamıza en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır