"Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

FIBA'yı 2010 için ikna ettik

TÜRKİYE'DE YAPILACAK 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ORGANİZASYONU HAZIRLIKLARINA YÖNELİK TÜRK BASKETBOL FEDERASYONU TARAFINDAN HAZIRLANAN ÇOK KAPSAMLI 'İLERLEME RAPORU'NU DİKKATLE İNCELEYEN VE TAM NOT VEREN FIBA YETKİLİLERİ, YAPILAN ÇALIŞMALARDAN VE ORTAYA KONAN VİZYONDAN DUYDUKLARI MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ.


Mehmet Okur'un 11 sayısı Utah Jazz'a yetmedi

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), TSİ dün sabaha karşı yapılan 13 maçla devam edildi. Mehmet Okur'un 11 sayı attığı karşılaşmada takımı Utah J

Beşktaş hentbolda İsveç'li rakibi Lund'u ağırlıyor

nBEŞİKTAŞHentbol Takımı, Erkekler Avrupa Challenge Kupası 3. tur rövanş maçında bugünkü İstanbul'da İsveç temsilcisi H43 Lund ile karşılaşacak. BJK Sü


  Juventus Buffon'u satmıyor

KULÜP, 75 MİLYON AVRO KARŞILIĞINDA MANCHESTER CITY'YE TRANSFER OLACAĞI YAZILAN KALECİ BUFFON'UN SATILIK OLMADIĞINI DUYURDU.


  WERDER BREMEN BELEK'TE KAMP YAPACAK

ALMAN Birinci Ligi takımlarından Werder Bremen, sezonun devre arasında kış kampını Belek'te yapacak


  Lider Trabzonspor evinde Sivasspor'u konuk ediyor

TRABZONSPOR, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında bugün kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak, liderliğini devam ettirmek istiyor. Bordo-mavililer, geçen sezon yaşanan Avni Aker Stadı'nda olaylı maçtan sonra Sivasspor'u kendi evinde ilk kez ağırlayacak. Ligde 26 puanla en yakın rakibinin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Karadeniz temsilci, Sivasspor'u iyi bir oyun ve centilmence bir müsabaka sonrasında Trabzon'dan eli boş göndermeyi hedefliyor. Trabzonspor'un kaleci Tolga dışında eksiği bulunmuyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak maçı Selçuk Dereli yönetecek ve Lig TV tarafından naklen yayınlanacak.


  Sivasspor deplasmanda yok

SÜPER Lig'de bugün deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bordo-mavili ekibi yenerek uzun bir aradan sonra dış sahada 3 puan kazanmak istiyor. Bu sezon iç sahada yaptığı 6 maçın 5'ini kazanıp, 1'inden beraberlikle ayrılan Sivasspor, deplasmanda ise iç sahadaki bu başarılı grafiğinden uzak bir performans sergiliyor.


  Sakat futbolcular basınç odasında tedavi oluyor

BELÇİKA 1. Ligi'nde mücadele eden Charleroi Kulübü, oyuncularının sakatlıklarının çabuk iyileşmesi için yüksek basınç odası kullanıyor. Fransa'da AS Monaco'nun ilk kez bu sistemi kullandığını belirten kulüp yetkilileri, Belçika'da da doktor Marc Willem'in bu projeden çok iyi sonuç aldığını söyledi. Örnek olarak Racing Charleroi'da oynayan futbolculardan Diallo'da tespit edilen yan bağlardaki yırtıkların normalde 6 haftada iyleşmesi gerekirken, yüksek basınç odasında tedavi gördükten sonra 3.5 haftada yeniden eski formuna girebildiği belirtildi.


  Atletlere "özel" ödül var

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü Özel Ödül Komisyonu, Atletizm Federasyonu'ndan gelen talep üzerine, birçok atlete ödül verilmesini kararlaştırdı. Komisyon, yaptığı toplantı sonrasında, Pekin Olimpiyat Oyunları'nda bayanlar 5 bin metrede mücadele eden Alemitu Bekele Degfa'ya 25, 10 bin metrede 11. olan, ancak Türkiye rekoru kıran Selim Bayrak'a 25, bayanlar 100 metre engellide yarışan Nevin Yanıt'a 10, atletlerin antrenörlerine de 12,5 Cumhuriyet Altını verilmesini uygun gördü.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır