"Gerçekten" haber verir 30 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kuveyt Türk, yastık altına gidecek altını ekonomiye kazandırıyor

KUVEYT Türk, Altın Hesap, Altın Çek, Platin ve Gümüş Hesap uygulamalarıyla yastık altına gidecek altını ekonomiye kazandırıyor.

Kuveyt Türk, sponsor olduğu 1. Uluslararası Altın Zirvesi’nde katılımcıları sektördeki son gelişme ve uygulamalar hakkında bilgilendirdi. Zirvede Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, İstanbul Altın Borsasına kayıt olan ilk Katılım Bankası sıfatıyla ürünleriyle ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Uyan, müşterilerine kaydi gram bazında altın alım satım imkânı sağlayan Kuveyt Türk’ün, çeyrek altına alternatif olan Altın Çek ürününü geliştiren ve gram bazında Gümüş ve Platin alma hizmeti veren ilk banka konumunda bulunduğunu söyledi. Bütün bu hizmetler için müşterilerine hiçbir ek komisyon ve ücret yükü getirmediklerini belirten Uyan, yastık altına gidecek altınları bu uygulamayla ekonomiye kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti. Kuveyt Türk Müşterileri kıymetli maden alım satımı için açılan hesaplarla istediği zaman şubeden veya internet şubesinden alım veya satım yapabiliyor. Kuveyt Türk aynı anda İstanbul Altın Borsasından alım yapıyor ve müşterilerin altınlarını yine burada muhafaza ediyor. Müşteri istediği zaman 24 ayar saf altını ya YTL veya USD karşılığında Kuveyt Türk aracılığı ile borsaya geri satıyor ve piyasa fiyatlarından altına yatırım yapmış oluyor. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda 1 kg üzerindeki altın, fizikî olarak da teslim edilebiliyor.

İstanbul /

Yeni Asya

30.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  GÜVENİN KAZANILMASI ZAMAN ALIR

  Kuveyt Türk, yastık altına gidecek altını ekonomiye kazandırıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır