"Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kriz paketi sadece bizde yok

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kriz için ülkelerin çeşitli önlemler aldıklarını ifade ederek, ‘’38 ülke kriz için tedbir paketini hazırladı. AB içinde açıklamayan tek ülke biziz. İnşallah biz de açıklarız da önlemleri uygularız” diye konuştu.



2009’da büyüme sıfır olabilir

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Başkanı Mahmut Yılmaz, 2009’da finans kesimindeki sorunlar çözülmeden iyi bir netice beklemediğini belirterek, “2009’da büyüme oranı sıfıra yakın olabilir. Türkiye’nin yüzde 4’ün altına büyümesi sıkıntı demektir’’ dedi.



TÜSİAD: KDV indirimi tüketimi canlandırır

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nden (TÜSİAD) Başkanı Yalçındağ, KDV indiriminin çok faydalı olacağını belirterek, “İndirimin tüketimi artırıcı etkisi olur” dedi.



Çimsa üretime ara verdi

ÇİMSA Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, Eskişehir fabrikasında ikinci üretim hattında 2 Ocak 2009 tarihine kadar üretime ara verdiğini duyurdu.



Tüzmen: İhracat, 2009’da yüzde 17 azalacak

DEVLET Bakanı Kürşad Tüzmen, global kriz sebebiyle kısa vadede önceki yıllarda olduğu gibi ihracat rekorları kırmanın mümkün görülmediğini, yapılan çalışmalara göre 2009 yılında ihracatın yüzde 17, ithalatın yüzde 25 oranında gerileyeceğini hesapladıklarını söyledi.



Yerli ürün kullanılması genelgesi yayınlandı

“YERLİ ÜRÜN kullanılması’’na ilişkin Başbakanlık genelgesi, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.



Borsa bayramda işlem yapmayacak

İSTANBUL Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) hisse senetleri piyasasında 8-9-10-11 Aralık 2008 tarihlerinde seans yapılmayacağı bildirildi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır