"Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

ABD’de kurtarma paketi de zararda

ABD’nin 700 milyar dolarlık finans sektörü kurtarma paketi bir ay içinde 9 milyar dolar zarar etti. 700 milyar dolarlık fonu yöneten Finansal İstikrar Ofisi, bankalara verilen destek çerçevesinde satın alınan hisse senetlerinin bir ay içinde 9 milyar dolarlık zarara uğradığını bildirdi.



TÜKETİCİLERE UYARI: KART MAĞDURU OLMAYIN

TÜKETİCİLER Birliği, Kurban Bayramı arefesinde alış veriş yapan vatandaşları, aşırı kullanım sonucu kredi kartı ödemelerinde yaşanacak aksamalara karşı uyardı.



Ülker, makarna pazarına da girdi

BİSKÜVİ ve Çikolata ile yola çıkan, meşrubat ile alan genişleten Ülker, yağ, sütlü ürünler derken Bizim Mutfak; markası ile makarna pazarına da girdi.



Kriz geldi, böyle oldu: 1 oto alana, bir oto bedava

BELÇİKA'DA “1 alana 1 bedava” kampanyası başlatan oto distribütörü Cardoen yoğun ilgiyle karşılaştı.



Küçükbaş hayvan varlığı azalıyor

TÜRK Veteriner Hekimleri Birliği Vakfı Başkanı Abdullah Baytaz, Türkiye’nin küçükbaş hayvan varlığının azaldığını, 20 yıl önce 50-60 milyon olan koyun sayısının günümüzde 20 milyona düştüğünü belirterek, ‘’Böyle giderse Kurban Bayramlarında kesecek hayvan bulunmayacak ya da bulanlar çok yüksek fiyata alacak’’ dedi.



Kriz, bayram alış verişini de vurdu

EGE Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Nedim Örün, bayram öncesi hazır giyim ve konfeksiyon ürünlerinde alış veriş hareketliliğinin gözlenmediğini belirtti.



Bursa’da hergün 309 kişi işsiz

BURSA'DA Kasım ayında işten çıkarılan işçilerin sayısı, 9 bin 283 ile yıl başından bu yana aylık bazda en yüksek seviyesine ulaşırken, bu rakamın 11 aylık dönemde 47 bin 303’i bulduğu kaydedildi.



Cansuyu kredi desteği, 2 katına çıkarılacak

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, sıfır faizli cansuyu kredi desteğinin, yoğun ilgi sebebiyle yıl sonuna kadar 2 katına çıkarılarak, 700 milyon YTL’ye ulaşacağını bildirdi.



Kurban satışlarının tadı yok

KURBAN Bayramına bir gün kala ellerindeki kurbanlıkların büyük kısmını satan hayvan yetiştiricileri, buna rağmen bekledikleri kârı elde edememekten ve maliyetine satış yapmaktan yakınıyor.



Bayramda sebze-meyve ucuz

KURBAN Bayramı dolayısıyla meyve ve sebzeye talebin artmasına rağmen, yaşanan ürün bolluğu sebebiyle düşük fiyatlar tüketiciyi sevindiriyor.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır