"Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

 

F.BAHÇE'DE ROTA KİEV

FENERBAHÇE, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile yaptıkları mücadelenin ardından Samandıra Kamp Merkezi'nde bir araya geldi. Teknik direktör Luis Aragones yönetimindeki 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda sarı-lacivertlilerin aldıkları galibiyet nedeniyle neşeli oldukları gözlendi. İspanyol çalıştırıcının saha içinde yaptığı toplantının ardından başlayan antrenmanda sarı-lacivertli ekip, toplu halde yürüyüş yaptıktan sonra, dinlenmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Tedavisi süren Semih'in yanı sıra sol dizinde hafif sakatlığı bulunan Gökhan antrenmana katılmadı.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTULAR

Sarı-lacivertli ekip, antrenman öncesi bir özel eğitim rehabilitasyon merkezinden gelen öğrencilerle bir araya geldi. Esenler'de bulunan Dosteli Özel Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, futbolcularla fotoğraf çektirirken, keyifli dakikalar yaşadı. Futbolcular, 10 yaşındaki Semih Yılmaz isimli hayranlarına büyük ilgi gösterdi. antrenmanı Brezilya'dan gelen ve Roberto Carlos ile röportaj yapacakları öğrenilen bir televizyon kanalı ekibi de takip etti.

ARAGONES'İN YORUMU

Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones , Denizlispor maçıyla ilgili şu yorumda bulundu: ''Maçta ilk yarı kötü oynadık. İkinci yarı bazı şeyleri düzelttikten sonra rakip kaleye daha çok çıkma girişiminde bulunduk. Bir gol bulduk ve beraberinde bir kaç fırsat ele geçirdik. Benim olduğum yerden bir şey söylenmesi çok net olmayan bir gol vardı Deivid'in vuruşunda. Ama bizim ikinci yarı istediğimiz Fenerbahçe'yi biraz gördük diyebiliriz. Bu maça gelene kadar evinde sadece bir maç kaybeden güçlü bir takımla oynadığımızı belirtmek isterim.''

07.12.2008


 

VOLKAN: HAKEM GOLÜMÜZÜ YEDİ

FENERBAHÇE'NİN milli kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin son haftalarda aldığı sonuçlarla zirveye ortak olmaya başladığını, güzel bir seri yakaladıklarını, bundan sonra liderliği kovalayacaklarını söyledi.

Denizlispor maçı sonrası açıklamalar yapan Volkan Demirel, "3 puan almak istiyorduk. Zirveye ortak olmaya başladık son haftalarda. Güzel bir seri yakaladık. İnşallah rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle liderliği kovalayacağız. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Kazandığınız zaman takımın psikolojisi iyi oluyor. Her zaman kazanmak için çıkıyoruz sahaya ama, bu her zaman mümkün olmuyor. Deivid'in şutu çok güzeldi, bayağı da içeri düşmüş herhalde. Bir golümüzü yediler diye düşünüyorum. Kiev maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

07.12.2008


 

Trabzon, Kocaeli önünde bayram yapmak istiyor

TÜRKCELL Süper Lig Lideri Trabzonspor, bugün sahasında Kocaelispor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor.

Hüseyin Avni Aker Stadında saat 15.00'da başlayacak maçın hakemi Deniz Çoban. Ligde yaptığı son 2 maçta Sivasspor ve Kocaelispor karşısında sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, son sıradaki rakibini yenerek zirve yarışında yara almamak istiyor. Trabzonspor, haftayı lider olarak kapatması halinde ligde üst üste 6. haftayı da lider olarak kapatmış olacak.

07.12.2008


 

G.Saray, 19 Mayıs Stadında A.Gücü karşısına çıkıyor

GALATASARAY ile Ankaragücü, bugün ligde 87. kez karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek.

İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 86 maçta Galatasaray'ın galibiyet sayısında 54-13 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Taraflar, 19 maçta ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın attığı toplam 175 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 71 golle karşılık verebildi. Galatasaray, geçen sezon cezası nedeniyle İstanbul'da seyircisiz oynanan müsabakada 1-0, başkentteki karşılaşmada ise 4-0 galip geldi.

07.12.2008


 

İstanbul Belediye, Sivas'ı Olimpiyat'ta ağırlıyor

Turkcell Süper Lig'de bugün sahasında Sivasspor ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, galibiyeti hedefliyor.

Lacivert-turunculu ekipte sarı kart cezalısı Efe dışında eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi. İstanbul Olimpiyat Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak maçı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Öte yandan ligde Konyaspor sahasında Bursasspor'u konuk edecek. Konya Atatürk Stadında saat 14.00'de başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

07.12.2008


 

Konyaspor, Bursaspor önünde 3 puan şartlandı

TÜRKCELL Süper Ligde Konyaspor, Bursaspor'u bugün evinde konuk edecek. Atatürk Stadında saat 14.00'de başlayacak karşılaşmayı son haftaların başarılı hakemi Hüseyin Göçek yönetecek.

07.12.2008


 

Jazz, Toronto'ya fark attı, Mehmet 21 sayı ile coştu

ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında konuk ettiği Toronto Raptors'ı 114-87 yenerken, milli basketbolcu 21 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 29 dakika sahada kalan Okur, 4 kez kullandığı 3 sayılık atışların 2 tanesinde başarılı olurken, 9 kez denediği 2 sayılık atışların ise 7 tanesini sayıya çevirdi. 2 kez geldiği serbest atış çizgisinden de 1 isabet çıkartan Okur, karşılaşmayı 21 sayı ve 5 ribauntla tamamlayarak galibiyetin mimarı oldu.

07.12.2008


 

Hidayet Türkoğlu Oklahoma potasına 13 sayı bıraktı

NBA'DE Orlando Magic, sahasında konuk ettiği Oklahoma Thunder'ı 98-89 yenerken, temsilcimiz Hidayet Türkoğlu, maçı 13 sayıyla tamamladı.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 39 dakika sahada kalan Türkoğlu, 7 kez kullandığı 3 sayılık atışlarda 3, 10 kez denediği 2 sayılık atışlarda ise 3 isabetle oynadı ve karşılaşmayı 13 sayı, 7 asist ve 2 ribauntla tamamladı.

07.12.2008


 

Maç öncesi sinemaya gittiler

TRABZONSPOR'LU futbolcular Kocaelispor maçı öncesi Cem Yılmaz'ın vizyona giren A.R.O.G filmini izleyip, moral depoladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolculardan oluşan kafile, sinema girişinde taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bordo-Mavili taraftarlarla bol bol fotoğraf çektiren futbolcular, ardından filmi izlemek için sinemaya gerdi.

07.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır