"Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

360 derece Medine

İSTANBULLU fotoğraf sanatçısı Orhan Durgut’un aralarında 23.5 metre boyundaki şehrin 360 derecelik görünümünü yansıtan çalışmasının da yer aldığı şehir fotoğrafları, Medine Araştırma Müzesi’nde sergilenen son dönem fotoğraflarını oluşturuyor.



Kargıhan ilgi bekliyor

ANTALYA’NIN Manavgat ilçesi Beydiğin köylüleri, Anadolu Selçuklu şaheseri Kargıhan’ın köy tüzel kişiliğine kazandırılarak kültür turizmine açılmasını istiyor.



Sinema ile tarihin buluşma noktası “Mülteciler”

TÜRKİYE Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nca (TÜRSAK) bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek ‘’Uluslararası Sinema Tarih Buluşması’’ etkinliğini düzenlenecek.



İLESAM’da telif hakları söyleşisi

İLESAM (İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) üyelerinin görev aldığı Yazar Okulu Söyleşilerinin konuşmacısı bu hafta Mehmet Nuri Parmaksız.



Hafızlar, Gönenli Mehmet Efendi anısına yarışacak

SULTANAHMET Camii eski imamlarından Hafız Gönenli Mehmet Efendi`nin vefatının 18`inci yıldönümü münasebetiyle 11 Ocak 2009`da Eyüp Müftülüğü Konferans Salonunda hafızlık yarışması düzenlenecek. Yarışma öncesi Gönenli’nin uzun süre görev yaptığı Sultanahmet Camii’inde davetlilerle ile bir araya gelecek olan hafızlar daha sonra Eyüp Müftülüğü Konferans Salonunda 5 kişilik jürinin karşısına çıkacak.Gönenli Mehmet Efendi Vakfı tarafından düzenlenen yarışmaya katılmak için, hafız olmak, 25 yaşından küçük olmak ve erkek olma şartları aranıyor. Yarışma birincisine 15 günlük umre ziyareti, ikincisine 1 Ata lira ve üçüncüsüne de yarım Ata lira verilecek.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır