"Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

ABD SIFIRA ÇOK YAKLAŞTI

ABD Merkez Bankası (Fed) yüzde 1 olan gösterge faiz oranını yüzde 0,25'e indirdi. Fed, 30 Nisan'da yüzde 2'ye çektiği gösterge faiz oranını, 8 Ekim'de yarım puan daha indirerek yüzde 1,5'e, 19 Ekim'de de yüzde 1'e indirmişti. 8 Ekim'de Avrupa, İngiltere, Kanada ve İsveç Merkez Bankaları da faiz oranlarını yarımşar puan düşürmüşlerdi.



Rakamlar alarm veriyor

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, büyüme ve işsizlik rakamlarının önemli bir sinyal verdiğini belirterek, ‘’Türkiye’nin yeni bir büyüme, yeni bir ekonomi ve para politikasını geliştirmesi lazım’’ dedi.



MÜSİAD: IMF’ye ihtiyaç yok

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye’nin IMF ile bir anlaşmaya ihtiyacı olmadığını ve standart bir IMF reçetesinin sorunları çözmeyeceğini söyledi.



TÜSİAD: Küçülme bekliyoruz

TÜRK Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket İşleri Komisyonu Başkanı Ali Kibar, büyümenin 2008 yılının son çeyreğinde ve 2009 yılının ilk çeyreklerinde negatif olmasının beklendiğini söyledi.



Beylikdüzü’nün lezzet durağı: Beycezade

YAKUPLU’DA bulanan Beycezade Restaurant kendine özgü lezzetler ile farklı tatlar sunuyor. Beylikdüzü, Mermerciler Sanayi Sitesi, Osmanlı Caddesi No: 1 / 1 C adresinde faaliyet gösteren Beyce İşkembe Salonu artık konuklarını Beycezade ismiyle ağırlıyor.



283 bin kişiye daha KEY



DB’den istihdama 500 milyon dolar destek



6 milyar avroluk hibeyi kaçırmayalım



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır