"Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Emre: F.Bahçe'nin sembolü olacağım

Fenerbahçe Vapuru'nun emekliye ayrılması nedeniyle düzenlenen veda turuna katılan ve bir süre de geminin dümenine geçen Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, tarihi vapurun son kaptanı olmanın sevincini yaşarken, Fenerbahçe'de de kalıcı olup Can Bartu, Cemil Turan, Oğuz Çetin gibi kalıcı olmak istediğini söyledi.

FENERBAHÇE'NİN büyük ümitlerle İngiltere Premier Lig takımı Newcastle United'ten transfer ettiği Emre Belözoğlu, ikinci yarının kendisi ve takımı için çok önemli olduğunu söyledi. Fenerbahçe'de ilk yılı olduğunu, çok büyük bir camiada top koşturduğunu ve değerleriyle Fenerbahçe'nin vazgeçilmez bir camia olduğunu belirten Emre Belözoğlu, Can Bartu ve Cemil Turan gibi sembol isimlerden biri olmak istediğini söyledi. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe gibi büyük camiada olmanın gururunu yaşadığını da belirterek, "Ben uzun yıllar Fenerbahçe'de oynamak ve futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğimi her fırsatta söylüyorum. Belki lige kötü bir başlangıç yaptık ama, son maçlarda bizden beklenen oyunu sergilemeye çalıştık. İyi bir devrearası geçirdikten sonra önümüzdeki dönem daha iyi sonuçlar alınacağını düşünüyorum. Çünkü artık sakat oyuncumuz kalmayacak ve konsantre olmamız gereken 2 kupa olacak. Sakatlıklardan yana hiçbir sorunu kalmayan takımımız, ligin ikinci yarısında daha da başarılı olacak. Lig şampiyonluğunu ve Türkiye Kupası'nı biz kazanacağız" şeklinde konuştu.

24.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yusuf Trabzon'a, Tümer Bursa'ya

  Emre: F.Bahçe'nin sembolü olacağım

  G.Saray gol olup yağıyor

  Sivasspor'la gurur duyuyorum

  Löw, Euro 2008'deki 3-2'lik Türkiye maçını unutamıyor

  Hidayet'ten Magic'e 12 sayılık katkı

  Potanın bayan yıldızları Samsun'da buluşacak

  jokey Süleyman Akdı bugün jübile yapacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır