"Gerçekten" haber verir 26 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe’ye yeniler ‘ilâç’ olamadı

2008-2009 SEZONUNA TEKNİK DİREKTÖR ARAGONES İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAN SARI-LACİVERTLİLER, YENİ TRANSFERLERİ BURAK, EMRE, GÜİZA VE JOSİCO'DAN BEKLEDİĞİ VERİMİ ALAMADI.

FENERBAHÇE 2008-2009 sezonu için kadrosuna kattığı 4 yeni futbolcusundan, sezonun 16 haftalık ilk bölümünde beklediği verimi alamadı. 2008-2009 sezonuna teknik direktör Luis Aragones ile yeni bir başlangıç yapan sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri Burak, Emre, Güiza ve Josico, 16 haftalık ilk bölümde takımlarına beklenen katkıyı yapamadı. Ligin 16 haftalık ilk bölümünde Burak 182, Emre 628, Josico 691 ve Güiza 1414 dakika forma giydi. Geçen sezon takımda bulunan futbolcular mücadele ve gol yükünü sırtlayarak sarı-lacivertlileri ayakta tuttu.

GÜİZA SÜPER LİG'E ALIŞAMADI

Sarı-lacivertli ekibin İspanya’nın Real Mallorca takımında transfer ettiği İspanyol forvet Güiza, ilk bölümdeki performansıyla düş kırıklığı yarattı. Geçen sezon İspanya Ligi gol kralı olan Güiza, yeni takımında en çok şans verilen oyuncular arasında yer almasına rağmen gol yollarında etkili olamadı. Ligde 16 maçta da ilk 11’de sahaya çıkarak toplam 1414 dakika süreyle forma giyen Güiza, ilk bölümü 4 golle geride bırakarak vasat bir performans sergiledi. Attığı gollerden sonra yaptığı “Okçu” hareketiyle ünlü futbolcu, performansı sebebiyle spor kamuoyunda da sık sık eleştirildi.

BURAK, ARAGONES'İN

GÖZÜNE GİREMEDİ

Geçen sezonun ikinci yarısında formasını giydiği Vestel Manisaspor’daki performansıyla Fenerbahçeli yöneticilerin dikkatini çeken Burak Yılmaz, teknik direktör Luis Aragones’in gözüne giremedi. Geçen sezona Beşiktaş’ta başlayıp devre arasında Vestel Manisaspor’a transfer olan, 2007-2008 sezonunda ligde toplam 25 maça çıkıp, 10 gole imza atan Burak, sarı-lacivertli forma altında adeta gerileme dönemi yaşayarak, 6 maçta toplam 182 dakika sahada kaldı. Fenerbahçe’deki kariyeri kötü başlayan, 10. haftadan sonra ligde forma giyemeyen Burak, son 5 haftada kadroya dahi alınmadı.

26.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe’ye yeniler ‘ilâç’ olamadı

  İlk yarının deplasman lideri Trabzonspor

  Uygun: “Kadromuzu iki oyuncu ile güçlendireceğiz” TSYD'den Atalay'a veda yemeği

  Avrasya Maratonu "Gümüş Kategori'de

  Olimpiyatlara katılan eski sporculara sahip çıkılmıyor

  Beşiktaş'ın vazgeçilmezleri Zapotocny ve Delgado

  Kara Kartal'da hakemlere öfke dinmek bilmiyor

  Josıco beklentileri karşılayamadı

  Emre Belezoğlu sakatlıkla uğraştı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır