"Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

TBMM DUYARLI OLMAYA DÂVET EDİLDİ

VAN'DA ise Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 300 kişi saldırıyı kınadı. Soğuk havaya rağmen saat 22.00 sıralarında biraraya gelen kalabalık, okunan basın açıklaması sırasında sık sık İsrail aleyhine slogan attı.

Açıklamada, TBMM, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini İsrail saldırısı karşısında duyarlı olmaya çağrıldı. Basın açıklamasında kalabalık sık sık İsrail’i tel’in etti, Hamas lehine slogan attı. Basın açıklamasından sonra grup sessizce dağıldı.

SOYKIRIM UYGULANIYOR

Sivas’ta Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi bir grup, İsrail’i protesto eden çeşitli pankart ve dövizlerle şehir meydanında toplanarak sloganlar attı. Aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu grup, tekbir getirip, sloganlar atarak İsrail’i kınadı. Kar yağışı altında, soğuk bir havada gerçekleşen protesto gösterisinde grup üyeleri, saldırının bir an önce durdurulmasını istedi. Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir grup İsrail’in Gazze saldırısını protesto etti. Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde toplanan Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) üyeleri basın açıklaması yaparak İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırısını kınadı. Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri platformuna üye bir grup, İsrail’in, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırıyı protesto amacıyla yürüyüş yaptı. İzmit Fevziye Cami önünde toplanan grup, ellerindeki pankartlarla, sloganlar eşliğinde Yürüyüş Yolu’ndan Sabri Yalım Parkı önüne kadar yürüdü. Burada grup adına açıklama yapan İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) Genel Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu, Filistin halkı aleyhinde uluslararası toplumun da sessiz kalmasıyla bir ‘’soykırımın’’ uygulandığını, işgal altındaki Filistin topraklarında insanlık dramının doruğa ulaştığını ifade etti.

29.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İsrail’i yanlıştan dönmeye çağırıyoruz

  İsrail’in, Ankara Büyükelçiliği boş kalmadı

  İsrail’e lânet yağdı

  TBMM DUYARLI OLMAYA DÂVET EDİLDİ

  İSTİSMAR ETMEYİN, HAKKIMI VERİN

  DP lideri Soylu'dan Muharrem ayı mesajı

  Filistin için acil yardım kampanyası

  IMF yerine AB ile anlaşın

  Yeni bir kredi tuzağı

  Türkiye şehitlerine yürüdü

  Denizli beşik gibi

  Sicil affı geliyor

  Karadeniz petrolüne ABD ilgisi

  Kriz, Türk turizmine fırsat sağlayacak

  Serbest bölgelerde ticaret yüzde 4.1 arttı

  Afetlere hazırlıklı değiliz

  Motosiklet kazalarında artış

  Dershaneler zam yapmayacak

  Yüksekova’ya enerji verildi

  Karagöl de kurklığa yenildi

  Bagajı zarar gören yolcuya tazminat

  Kâbe’nin yolları-2008

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır