"Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

Yesâri Asım Arsoy

19 Ocak tarihi merhum bestekârımız Yesâri Asım Arsoy’un vefat yıl dönümüdür.



“Yolcu” ayakta alkışlandı

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sezondaki en iddialı oyunları arasında yer alan ve Hz. Mevlânâ’nın Mesnevisi'nden uyarlanarak yazılan “Yolcu” adlı oyun vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.



Altın Portakal’da şiirli günler yaklaşıyor

ANTALYA’DA şiirli günler için geri sayım başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Altın Portakal Şiir Ödülü, 21 Şubat’ta açıklanacak.



“Şehzadeler Şehri” Amasya, EMITT Fuarı’nda

Dünyanın ilk coğrafyacısı Strabon’un doğduğu şehir Amasya, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılıyor.



Türkiye 230 kitapla Kahire’de

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, ‘’41. Kahire Uluslararası Kitap Fuarı’’nda, Türkiye’den bin 100 eser ile ‘’Türk Edebiyatının Dışa Açılımı’’ (TEDA) projesi kapsamında yayınlanan 230 kitabı tanıtacak.



NURDAN BİR DAMLA



Düzeltme ve özür

Dün bu sayfada yayınlanan Hasan Hüseyin Kemal’in Emekli Askerî Hakim Ümit Kardaş ile yaptığı röportajda teknik bir hatadan dolayı bazı soru ve cevapların eksik çıktığı tesbit edilmiştir.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır