"Gerçekten" haber verir 23 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

TRT Avaz, Türk dünyasına “avaz avaz” seslenecek

TÜRKİYE Radyo Televizyon Kurumunun (TRT), Balkanlar, Kafkasya ve Orta Asya coğrafyasında izleyicilerle buluşacak yeni kanalı ‘’TRT Avaz’’ yayın hayatına başladı.


BEDİÜZZAMAN ÖNCÜ İSİM

“Tarihin yeniden inşa edildiği bir dönemden geçerken, yeni bir dünyanın kurulabilmesi için bir medeniyet atılımına ihtiyaç var. Bediüzzaman sadece İsl

ÜSTADIN TALEBELERİYLE KRİZİ KONUŞTUK

Üstadın talebeleri Mustafa SUNGUR,Abdullah YEĞİN ve Mehmet FIRINCI ile krizi konuştuk.


  “Ergenekon’’a 2 tutuklama daha

“Ergenekon’’ soruşturması kapsamında Silopi’de gözaltına alınan 6 kişiden 2’si tutuklandı. Beşiktaş’daki İstanbul Adliyesi’nde, ‘’Ergenekon’’ soruşturmasını yürüten savcılarca sorgulanan K.S. ve R.E, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı.


  8 yılda iki yeni köprü parası kazandırdılar

Özelleştİrmelerİ gündemde bulunan boğaziçi ve işletmedeki paralı otoyollardan son 8 yılda elde edilen toplam gelir 2,8 milyar TL olarak gerçekleşti.


  Elazığ ve Denizli’de deprem

ElazIğ’In Sivrice ilçesi ile Denizli’nin Akköy ilçelerinde hafif şiddetli depremler meydana geldi.


  Zonguldak’ı lider yapacağız

Demokrat Parti (DP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Avukat Hamza Kara, Zonguldak’ı yerel kalkınma ve bölgesel kalkınma projeleriyle, bölgesinde lider ve öncü bir şehir yapacaklarını kaydetti.


  “Çanakkale’yi unutmadık, unutmayacağız”

18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıl dönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi’nin beşincisini düzenlediği öğrenciler arası ödüllü “Şehide Mektup” yarışmasında dereceye giren öğrenciler için Tire’de ödül töreni düzenlendi.


  İzmir’de yağmur sel oldu

İZMİR’DE önceki gün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sebebiyle evler ve caddeler sular altında kaldı.


  “Bereketli günlere” dönüş ümidi

YILLARDIR bereketli topraklarıyla şiirlere ve şarkılara konu olan ancak, kuraklık sebebiyle eski günlerini gıptayla hatırlamak zorunda kalan Amik Ovası’ndaki üreticiler, bu yıl yağışların bol olması dolayısıyla yeniden ‘’bereketli günlerine’’ kavuşacaklarına inanıyor.


  Ataşehir’de soba faciası: 2 ölü

İSTANBUL Ataşehir’de sobadan sızan gazdan zehirlenen aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi tedavi altına alındı.


  Napoli’de 150 bin kişi mafyaya karşı yürüdü

İtalya’nIn güneyindeki Napoli şehrinde organize suçları protesto etmek ve bu suçların kurbanlarını anmak amacıyla düzenlenen gösteriye, yaklaşık 150 bin kişi katıldı.


  Saraçoğlu: Zayıflamak için dereotu yiyin

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, zayıflamanın anahtarının dereotu olduğunu açıkladı.


   Kola içen çocuklarda kemik erimesi

AşIrI karbonhidrat ve kolalı içecekler, çocuklarda kemik erimesine dâvetiye çıkarıyor. Daha çok yetişkin hastalığı olarak bilinen kemik erimesi çocukları da tehdit ediyor.


  B. Z: Berlin’de 186 ülkeden gelen insan yaşıyor

Almanya’nIn başşehri Berlin’de yayımlanan “B. Z” gazetesi, başşehirde yaşayan insanları kapak konusu yaparak, Berlin’de 186 ülkeden gelen insanların yaşadığını yazdı.


  Genç mucit firmaları kurtardı

Kaynak Makinalarındakı gazda, kullanıma göre yüzde 40 ile 90 arasında tasarruf sağlayan bir sistem geliştiren TOBB-ETÜ Makina Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Sedat Kılıç, aralarında ünlü firmalarında bulunduğu Ankara’daki yaklaşık 100 fabrika’da bu sistemin kullanılmaya başlandığını bildirdi.


  Romatizma kök hücreyle iyileştirildi

AvustralyalI bilimadamları, henüz hayvanlar üzerinde denenen bir yöntemle artrit ve eklem romatizmasını tedavi ederek “yeniden rahatça yürümeyi” sağladı.


  Rahip, Müslüman olan kızına saygılı

Hollanda’da Utrecht Akademi Hastanesi’nde Başpapaz ve Manevî Rehberlik Bölümü Başkanı olarak görev yapan Ari Van Buuren, İslâm dinini seçen kızı Elsanne ile birlikte geçtiğimiz günlerde İstanbul’a yaptığı ziyareti unutamadığını söyledi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla - Makdis