27 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Yeni Asya, Hac ve Umre Fuarında

YENİ ASYA Medya Grup indirimli ürünleriyle, 26-28 Haziran 2009 tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Hac ve Umre Turizmi Fuarı’na katıldı.

Bugün Feshane’de kapılarını ziyaretçilerine açacak Hac ve Umre Turizmi Fuarı, sektörün sorunlarını gündeme getirmeyi ve tüm tarafları tek bir platformda buluşturmayı hedefliyor.

Fuarı düzenleyen Grup Medya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Demirci, son yıllarda Hac ve Umre’ye artan ilginin ciddi bir pazar oluşturduğunu belirterek, fuara acentaların, otellerin ve havayolu şirketlerinin de yer aldığı 60 firmanın katıldığını bildirdi.

Fuarda stand açan Yeni Asya da ilk günden itibaren fuarı gezmeye gelenlerin ilgi odağı oldu. Yeni Asya Neşriyat’tan çıkan kitap ve dergilerin, özellikle çocuk yayınlarının özel indirimlerle misafirlere satışı yapılıyor. Yeni Asya Medya Grup Pazarlama Müdürü Faik Altun, fuarda en çok ilgiyi, Risale-i Nur Külliyatı, Cevşen, tesbihat ve diğer yayınların gördüğünü söyledi.

Altun, “Çocuk yayınlarında yaptığımız yüzde 60’a varan indirim kampanyası oldukça rağbet görüyor. Aileler, yazın çocuklarına faydalı olacak yayınlar için bu ürünlerimize ilgi gösteriyor. Risale-i Nur Külliyatı ve Cevşen gibi yayınlarımızın yanında çocuklar için çıkardığımız dergiler, kitaplar ve özellikle çizgili Peygamberimi Öğreniyorum serisi hem çocukların, hem de anne babalarının gözdesi oldu” dedi. Altun, fuar boyunca gelen müşterilere ücretsiz olarak Yeni Asya Gazetesi’nin dağıtılacağını, dergilerin de tanıtımı ve aboneliğinin yapılacağını bildirerek, “Yeni Asya okurlarını fuara beklediğimizi ve çok cazip iskontolarla ürünlerimizi bulabileceklerini hatırlatalım” diye konuştu.

AHMET CEYLAN

27.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Yeni Asya, Hac ve Umre Fuarında

  Gönen Deva Gıda Şirinevler’de açıldı

  MB: Faiz indirimine ara verebiliriz

  Palmiye Grup’tan kefilsiz ev

  Yoksulluk sınırı 2 bin 389 lira

  Kirada Adana, ev fiyatlarında Bursa ilk sırada

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.