27 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Gönen Deva Gıda Şirinevler’de açıldı

GÖNEN Deva Gıda Kozmetik Ürünleri San. Tic. A.Ş. İstanbul Ana Bayiliği Şirinevler’de açıldı. Gönen Deva Gıda Kozmetik, geçtiğimiz günlerde düzenlen törenle hizmete açıldı.

Demokrat Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Gençoğlu’nun da katıldığı açılış töreninde konuşan Gönen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sıkık şunları söyledi: “1986 yılında öğretmenlikten ayrıldım. Gönen Çelik A.Ş.’yi kurdum. 2000 yılına kadar milyonlarca aileye ulaştık, yüz binlerce insana iş kapısı olduk. Şuan ev gereçleri, inşaat, tekstil ihracatı, dershane, özel okul işletmeciliği, gıda, kozmetik ürünleri üretip pazarlama konularında faaliyet göstermekteyiz. Ayrıca üniversite kurmak için Gönen Eğitim Vakfı çalışmasına devam etmektedir. Geleceğin dünyasının parlayan yıldızı, yükselen değeri olan organik tarım, doğal beslenme sektöründe deneyimimizi ve birikimlerimizi değerlendirmek istedik. Son bir yıldır yaptığımız çalışmaların sonucunda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi bölgesinde fabrikamızın birini gıda, deva ve kozmetik ürünleri üretecek konuma getirdik. Gönen Deva Gıda Kozmetik Ürünleri San. Tic. A.Ş.’yi kurarak ülkemizin tıbbi bitkilerini değerlendirerek, deva gıdalar üreterek halkımızın sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmayı, ayrıca on binlerce insana iş, aş kapısı vesilesi olmaya başladık. Ve iddialı olduğumuz, kendimizi ispatladığımız aktif pazarlamayla, bu ürünleri ihtiyacı olan her eve, her kişiye götüreceğiz, ulaştıracağız.

Ürünlerinde hiçbir katkı, koruyucu, boya, sentetik, kimyasal madde kullanılmadan, titiz bir çalışma yapılarak hijyenik ortamda fabrikada üretildiğini ve kullanılan bitkilerin hiçbir yan etkisi olmadığını ifade eden Sıkık, “Bilim adamlarının görevleri bitkilerin içindeki şifa veren etkin maddelerini (hikmetini) araştırıp bulmak ve insanlığın hizmetine sunmaktır. İşte bizler bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İstanbul Ana Bayiliği Sahibi Hacı Dursun İpek ise, kalitesini ve güvenirliğini ispatlamış, Gönen Deva Gıda ürünleriyle, Mehmet Akif Caddesi, 2. Sokak, No:23, PTT Sokağı, Şirinevler’de vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

BİLAL YÜKSELTEN

27.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Yeni Asya, Hac ve Umre Fuarında

  Gönen Deva Gıda Şirinevler’de açıldı

  MB: Faiz indirimine ara verebiliriz

  Palmiye Grup’tan kefilsiz ev

  Yoksulluk sınırı 2 bin 389 lira

  Kirada Adana, ev fiyatlarında Bursa ilk sırada

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.