27 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Palmiye Grup’tan kefilsiz ev

İSTANBUL Palmiye Grup Satış Müdürü Selçuk Sukas, kefilsiz, kredisiz, faizsiz ve kurasız isteyen herkezi ev sahibi yapacaklarını söyledi. Sukas, hayata geçirdikleri ve çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıkları ‘İstanbul City’ projelerini anlattı.

Ev almak için en ideal zamanın şimdi olduğunu belirten Sukas, açıklamasına şöyle devam etti: “Şu anda 26 bin metrekare üzerine 12 blok, toplamda 576 daire yapıyoruz. Proje üç etaptan oluşuyor, birinci etabımızın çalışmaları başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor ve iki yıl sonra daireler teslim edilecek. Bu proje de en önemli yeri sosyal alana ayırdık. Toplam olarak 18 bin metrekareyi sosyal aktiviteler ve park alanları yapacağız. 3200 m2 alışveriş merkezi, havuz, fitnıs, sauna, tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, çocuk kreşi, geniş yeşil alanlar , dinlenme alanları, 24 saat ambülans hizmeti, otoparklar, kameralar ve özel güvenlik görevlileriyle sağlayacağımız 24 saat güvenlik, yani burada yaşayacak insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir kasaba inşa ediyoruz.” Sizin de İstanbul City‘ de ‘Bir Kumbaranız Olsun’ sloganıyla, faizsiz, kredisiz ve kefilsiz ev sattıklarını anlatan Sukas, “Artık isteyen herkes ev sahibi olabilir. 10.000-15.000 TL gibi cüzi peşinatlarla ve 430 TL’den başlayan taksitlerle, vatandaş istediği metrekare evde oturacak’ diye konuştu.

Daire alanların iyi bir yatırım yapmış olacağını da kaydeden Sukas, her on beş günde bir Pazar günleri Şişli‘den Çerkezköy‘e tur düzenleyerek müşterilerine şantiye alanında bire bir sunum yaptıklarını ve çevre bölgeleri dolaştırdıklarını anlattı. Sukas, tüm vatandaşlarımızın bu turlara davetli olduğunu söyledi.

27.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Yeni Asya, Hac ve Umre Fuarında

  Gönen Deva Gıda Şirinevler’de açıldı

  MB: Faiz indirimine ara verebiliriz

  Palmiye Grup’tan kefilsiz ev

  Yoksulluk sınırı 2 bin 389 lira

  Kirada Adana, ev fiyatlarında Bursa ilk sırada

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.