12 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

3 dergi birarada

YENİ ASYA DERGİ GRUBU, GENÇ YAKLAŞIM, BİZİM AİLE VE CAN KARDEŞ DERGİLERİYLE AĞUSTOS AYI SAYILARI SORULAR ÜZERİNE KURGULANMIŞ. GENÇ YAKLAŞIM "SUÇ KİMİN SUÇU?", BİZİM AİLE "RUHUMUZ NE KADAR GENÇ?" VE CAN KARDEŞ DE "TATİLİNİZ NASIL GEÇİYOR?" SORULARIYLA HER YAŞA, DÜŞÜNCE UFKUNDA YELKEN AÇTIRMAYA ÇALIŞIYOR..

GENÇ YAKLAŞIM

“Genç Yaklaşım bu ay "Suç nedir?" sorusuna cevap arıyor.

Bizi biz yapan değerleri kaybetmeden gençliğini yaşamak isteyenlere alternatif sunan Genç Yaklaşım, kişisel, sosyal, psikolojik, kültürel, edebî ve mizahî yaklaşımlarıyla yalnızca gençlerin değil, kendini genç hissedenlerin de okuma açlığını gideriyor.

GENÇ YAKLAŞIM AĞUSTOS

SAYISINDA NELER VAR?

Genç Yaklaşım Dergisi bu ay “Suç Nedir?”, “Son yıllarda ki artışın nedenleri nelerdir?”, ve “Buna dur demek için ne gibi çözüm önerilerimiz vardır?” sorularına cevap vermeye çalışıyor. Aile içi cinayetler, 18 yaşından küçüklerin suça itilmesi, artan genç ve işsiz nüfusun suç artışına etkisi, amaçsızlık ve gelecek kaygısı ile suç ilişkisi gibi alt başlıklarda bu ay ki dosyada inceleniyor. Mehtap Yıldırım “Suç Nedir?” sorusunu cevaplarken, kişiyi suça teşvik eden sebepleri inceliyor ve suçun önlenmesine ilişkin maddî ve manevî tedbirlere değiniyor. Yasemin Güleçyüz aile içi şiddet’e dikkat çekerek aile hayatını koruyabilmenin yollarını gösteriyor. Recep Bozdağ “İş yoksa suç var” diyor ve artan genç nüfusun suç oranına etkisini istatistiklerle ortaya koyuyor. Haber Yaklaşım, Foto Yaklaşım, Devrik Cümle, Nurlu Yaklaşım ve dahası Ağustos Genç Yaklaşım’da. Genç Yaklaşım tam size göre bir yaklaşım sunuyor olabilir, hâlâ tanışmadıysanız yaklaşın. (www.gencyaklasim.com)

RUHUMUZ NE KADAR GENÇ?

Ailenin tahribe çalışıldığı günümüzde, istikbalimiz için sağlıklı nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmayı ve aileyi birer ilim irfan yuvası haline getirmeyi hedefleyen Bizim Aile, Temmuz ayında yine dopdolu bir muhtevayla okuyucularıyla buluştu.

BİZİM AİLE AĞUSTOS

SAYISINDA NELER VAR?

Geçtiğimiz ay Elif Şafak röportajıyla tanıştığımız “Cümlenin Öznesi” köşesi, bu ay da hepimizin yakından tanıdığı Dr. Ender Saraç ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Dr. Ender Saraç, Bizim Aile okuyucuları için maddî ve manevî detoksu anlattı. Yasemin Güleçyüz’ün hazırlamış olduğu Not Defteri köşesinde, oruç ibadetinin ruha ve bedene olumlu yansımaları anlatılırken, Hidayete Erenler köşesinde bu ay, İslâmiyetle tanışarak Müslüman olmuş Shannon’ın Müslüman olduktan sonra yaşadığı ilk bir haftasını anlattığı günlüklere yer veriliyor. Yemek Köşesinde bu ay Şef Elif Çıtak Bizim Aile okuyucuları için “Tahinli Hünkâr Beğendi” hazırladı. Yemeğin tarifi ve adım adım hazırlanış aşamaları Yemek Sayfasında okuyucularını bekliyor. Nurdan Sayfalar, Kadın Dünyası, Hayatın İçinden ve dahası Ağustos Bizim Aile’de. Kendisi ve ailesi için iyi bir şeyler yapmak isteyenler, siz de Bizim Aile’ye katılın. (www.bizimaile.com)

CAN KARDEŞ'İN AĞUSTOS SAYISI ÇIKTI!

Çocuklarımızı eğlendirirken aynı zamanda da bilgi dağarcıklarını zenginleştiren Can Kardeş dergisi birbirinden renkli köşeleri ve alışkanlık yapan çizgi kahramanlarıyla Ağustos ayında da ellerden düşmeyecek.

CAN KARDEŞ'İN AĞUSTOS

SAYISINDA NELER VAR?

Meryem Tortuk, hazırladığı kapak sayfasında Can Kardeşlere kalan tatillerini nasıl değerlendirecekleri konusunda değişik fikirler öneriyor. “Hikâye” köşesinde A Harfi firar ediyor. Kendini diğerlerinden üstün gören A, her harfin kendine göre farklı ve özel olduğunu fark ediyor, tıpkı insanlar gibi. Bilim Teknik köşesinde bu ay Can Kardeşler uykuda başlarına neler geldiğini öğreniyorlar. Sevgi Demirci’nin hazırladığı Taka Tuka’da, Taka, Tuka’ya okula giderek de hayatın tadının çıkartılabileceğini ve okumanın neden önemli olduğunu anlatıyor. Şirin Can tatil, sıcak demeden öğrenmeye ve öğrendiklerini paylaşmaya devam ediyor, Zarife ise günlüğünde tatilini nasıl değerlendirdiğini ve gezip gördüğü yerleri Can Kardeşleri için anlatıyor. Kay Kay Kâmil’in maceraları, Neşeli’nin zıpırlıkları, fıkralar, bulmacalar, hayvanlar âlemi, şiirler ve dahası çocuklarınızı iç rahatlığıyla emanet edebileceğiniz Can Kardeş’te. Çocuğunuzun yeni bir kardeşi olsun istemez misiniz? Hem de böylesi Can’dan bir kardeş... (www.cankardes.com)

İrtibat:

E-mail : [email protected]

Tel : (212) 655 88 59 / 653

Faks : (212) 474 09 07

12.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  3 dergi birarada

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.