24 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş umut vermiyor

Gerek hazırlık maçlarında, gerekse Süper Kupa ve lig mücadelelerinde görüldü ki Beşiktaş, defans problemini halletmiş ancak, orta saha ve hücumdaki sıkıntı devam ediyor. G.Birliği karşısında da aynı sıkıntı nüksetti. Uğurİnceman'lı defans ağırlıklı bir kadro ile oyuna başlayan Mustafa Denizli rakibine pozisyon vermedi ancak kendisi de gol pozisyonuna giremedi. Sağdan Erhan isabetsiz ortalar yaptı. Solda İbrahim Üzülmez hücumda etkisizdi. Kapanan takımlara karşı başarılı olamayan Holosko kayıp, Tello bilinen Tello değildi. Nihat istekli ama güçsüz göründü. Ernst ve Fink hücuma katkı sağlayamadılar.

Pas yüzdesi düşük, yardımlaşmasız bir orta saha mücadelesi ile ilk yarı bittiğinde Mustafa Denizli'den bir hamle bekledik. Ancak ne İsmail Köybaşı ne Rıdvan, ne de Nobre değişiklikleri işe yaramadı. Oysa yanında yedek kadronun en teknik oyuncusu Serdar Özkan oturuyordu. Kıvrak hareketlerle adam geçebilen, tehlikeli yerlerde faul kazandırabilecek bir oyuncuydu.

Oyunun kilitlendiği maçlarda skoru elde etmenin bir yolu da duran toplardır. Beşiktaş gerek korner gerekse faul atışlarında da oldukça etkisizdi. Maçın sonlarına doğru oyunu rakip sahaya yıkan sağdan soldan etkili hücumlar yapan Beşiktaş’ı beklerken, gol pozisyonuna giren, iyi mücadele eden bir Gençlerbirliği takımı gördük. Sivok ikinci sarıdan kırmızı görse belki sonuç değişik olabilirdi ancak beraberlik oynanan oyunun hakkıydı.

Beşiktaş da sıkıntı devam edecek gibi görünüyor. Yusuf ‘un bir an önce iyileşmesi, Nihat’ın form tutması ve artık kaçınılmaz olan iyi bir 10 numara transferinin bir an önce yapılması şart. Eğer bunlar olmazsa, rakiplerinin gücüne güç kattığı bir ligde, bu kadro ile Beşiktaş, 3 büyükler içinde, en az gol yiyen, en az gol atan ve en çok berabere kalan takım olacakmış gibi görünüyor.

NADİ AKSOY [email protected]

24.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  5 yılın en kötü Beşiktaş'ı

  GENÇLERBİRLİĞİ, BEŞİKTAŞ ÖNÜNDE ALINAN 1 PUANA SEVİNDİ

  Bursa tribünlerinde bedava bilet kavgası

  Sivasspor bugün Ukrayna yolcusu

  FIFA, Erciyes'i uyardı

  Eksik Fenerbahçe Diyarbakır deplasmanında 3 puan arıyor

  West Ham'lı futbolcu evinde bıçaklandı

  Beşiktaş umut vermiyor

  Denizli umursamıyor

  Abdullah Avcı'dan Ümit Karan'a tepki

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.