31 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

 

ARDA: HUZURLUYUM, İŞİMİ İYİ YAPIYORUM

GALATASARAY kaptanı Arda Turan, göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu söyledi. GS TV'ye açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, performansındaki artışta, kaptanlığın vermiş olduğu sorumluluğun yüzde yüz etkisi olduğunu belirterek, "Benim herkese örnek olmam gerekir ve bunun için de elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Elbette kötü oynadığım maçlar da olabilir ama çok şükür sezona iyi başladık ve her şey iyi gidiyor ama bunun iyi gitmesinin en büyük sebebi takımın kazanması. Benim performansım takım kazandıkça ön plana çıkar. Ben takımım için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ne olursa olsun Takımım kazanacaksa ben kötü oynamaya da razıyım.

BİZ GALATASARAY'IN EVLADIYIZ

Her şey takım için. Daha önce de söylemiştim, kaptan olmak, 10 numara ve her şey bu takımın başarısı için bir araç. Amaca giden yolda araçların ne olduğu önemli değil. Benim Elano'nun ya da başka bir futbolcunun performansı hiç önemli değil, önemli olan takımın kazanması. Performansımdan dolayı ben de çok mutluyum, takımıma katkı sağlayabildiğim için. Bana huzur veriyor, işimi iyi yapmanın mutluluğunu veriyor.Umarım herşey böyle devam eder." diye konuştu. Arda, bütün mücadelelerinin Galatasaray'ın iyiliği için olduğunu da ifade ederek, "Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da oluruz, hücum oyuncusu da... yeri geldiğinde takımın ''10'' numarası da oluruz. Anlatmak istediğim şu; bize ne görev verilirse o yapılır. Biz Galatasaray'ın evladıyız. Takımın başarısı için buradayız. Bizim bu performanslarımız Galatasaray şampiyon olduğu zaman kıymetli olacak.O zaman bu keyfi, bu gururu yaşarız ama bunun zamanı şimdi değil." şeklinde konuştu.

AVRUPA'DA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Avrupa kupalarından ümitli olduğunu da belirten yetenekli futbolcu, şunları söyledi: "Her zaman söylediğim bir şey var; Galatasaray hangi branşta olursa olsun hep şampiyonluğa adaydır. Bize öğretilen, yaşatılan budur. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi, hissettiğimiz gibi olur. Takım arkadaşlarımızla beraber, sizlerle beraber, yönetimimizle beraber her şey beklediğimiz gibi olur."

31.08.2009


 

CSK'LI CANER ERKİN BUGÜN G.SARAY'DA

GALATASARAY Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, CSK Moskovalı Caner Erkin'in transferinin pazartesi günü bitebilir" dedi. Radyospor'a konuşan Adnan Sezgin, milli futbolcunun transferi için kulübü ve futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, "Her iki cepheyle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa bu futbolcunun transferi en geç Pazartesi günü bitebilir." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi grubunu da değerlendiren Sezgin, grupta kendilerine Yunan temsilcisi Panathinaikos'u rakip gördüklerini ima ederek, "İlk maçımızı Panathinaikos ile deplasmanda yapacağız. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bu yıl iyi bir takım kurduk. Panathinaikos güçlü bir takım; ancak Galatasaray iyi bir hava yakaladı. Panathinaikos'u dışarıda da içerde de yenecek güçteyiz. Bu gruptan rahat bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

31.08.2009


 

A.GÜCÜ BAŞKANLIĞINA AHMET GÖKÇEK SEÇİLDİ

MKE Ankaragücü Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi. Ankaragücü Beştepe Cemal Aydın Spor Tesisleri'ndeki kongreye Ahmet Gökçek tek başkan adayı olarak katıldı. Genel kurula katılan 205 delegeden 200'ü oy kullanırken, 172 oy geçerli sayıldı. Gökçek, 172 delegenin desteğiyle Ankaragücü Kulübü'nün yeni başkanı oldu. Ankaragücü Kulübü'nün yeni yönetim kurulunda Ahmet Gökçek'in yanı sıra şu isimler yer alıyor:

Mehmet Kemal Ünsal, Nuri Elibol, İbrahim Kısacık, Tekin İpek, Serdar Özersin, Mehmet Nükte, Mehmet Ural, Faruk Kalyoncu, Sidar Tunca, Hüseyin Arslan, Bekir Çakan, Levent Çamur, Abdullah Bozdayı, Hüseyin Kocabıyık, Mehmet Türkmen, Nadir Koç, Serhat Bekdemir, Yavuz Bulut, Erdal Şanlı, Mustafa Akan, Kamuran Yazıcı, Necdet Kuzu, Sait Demirci, Mehmet Ercan, Ahmet Sarı, Ekrem Sarısu, Mehmet Narin, Avni Kavlak, Kaan Geçit, Ayhan Atalay, Mustafa Özçelik ve Engin Su.

31.08.2009


 

Marsel İlhan ABD Açık'ta yarışacak

SEZONUN son grand slam turnuvası olan ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, Marsel İlhan 3. eleme müsabakasını da kazanarak, ana tabloda oynama hakkını kazandı. Dünya sıralamasında 230. sırada yer alan Marsel İlhan, elemelerdeki üçüncü müsabakasını, 187. sıradaki Brezilyalı Ricardo Melloy ile yaptı. Rakibini 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenen Marsel İlhan, Nazmi Bari'den sonra Türkiye'nin bir grand slam turnuvasında, ana tabloda mücadele etmeye hak kazanan ikinci erkek tenisçisi oldu. 1996 yılında profesyonel tenise başlayan, 22 yaşındaki Marsel İlhan ABD Açık Tenis Turnuvası'nda yarın başlayacak olan ana tablo mücadelesinde, Belçikalı Christophe Rochus ile karşılaşacak. 30 yaşındaki Belçikalı tenisçi, dünya sıralamasında 72. sırada bulunuyor. 1996 yılında profesyonel tenise başlayan Rochus, 2006 yılında dünya sıralamasında 38. sıraya kadar yükselmişti.

31.08.2009


 

Dizi oyuncularından Orduspor'a destek

ULUSAL bir kanalda yayınlanan ''Adanalı'' adlı dizinin oyuncuları Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt, mor-beyazlı ekibe destek vermek için Ordu'ya geldi. Orduspor Yönetim Kurulunun davetlisi olarak Ordu'ya gelen Kaynarca ve Alakurt, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ile bir otelde düzenlen basın toplantısında basının karşısına çıktı. Oyunculardan Kaynarca, Ordu'da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Orduspor-Altay maçını izlediler.Göz önünde bulunan biri olmasına karşın futboldan anlamadığını belirten Kaynarca, şöyle dedi: ''Orduspor Yönetim Kurulumuzun davetlisi olarak Ordu'da bulunmaktayız. Daha önce ben Ordu'ya hiç gelmemiştim. Ancak Karadeniz'in bir kaç iline gelmiştim. Ordu'yu çok sevdim, genel anlamda güzel bir şehir. Açıkçası burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Sayın Kulüp başkanımız davet etti'' diye konuştu.

31.08.2009


 

SHEVCHENKO DİNAMO KİEV'E GERİ DÖNDÜ

İNGİLTERE Premier Lig takımlarından Chelsea'nin forvet oyuncusu Andriy Shevchenko, ilk takımı Dinamo Kiev'e geri döndü. Ukrayna'nın Dinamo Kiev Kulübü'nün internet sitesinde yer alan habere göre, alt yapıdan yetişen Shevchenko ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Ukrayna Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu dün basına tanıtılarak imza attı. Shevchenko, Serie A takımı AC Milan'ın da formasını giymişti.

31.08.2009


 

SAKARYA'DA LİSANSLAR BORÇLARA TAKILDI

TFF 2. Lig 1. Grup takımlarından Sakaryaspor, geçmiş dönemde takımda görev alan futbolcu ve teknik heyete olan 5,5 milyon liralık borcu nedeniyle yeni transfer ettiği futbolculara lisans çıkaramadı. Yeşil-siyahlı kulüp, 2009-2010 sezonuna, altyapısından yetiştirdiği gençlerle devam edecek. Sakaryaspor Basın Sözcüsü Halit Evin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün borç batağında olduğunu belirtti. Kulübün ana sermayesinin üçte ikisini kaybettiğini belirten Evin, 25 milyon liralık ana sermaye ile kurulan kulübün 22,5 milyon lira borcu bulunduğunu bildirdi.

31.08.2009


 

AMPUTE LİGİ FİKSTÜRÜ BUGÜN ÇEKİLECEK

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun birlikte düzenlediği ve ilk kez bu sezon başlayacak Türkiye Ampute Ligi'nin fikstürü, bugün İstanbul'da çekilecek. TFF'den yapılan açıklamaya göre, Maslak Sheraton Otel'de saat 11.00'de başlayacak kura çekimine TFF ve Bedensel Engelliler Federasyonu yetkilileri ile Ampute Ligi'nde mücadele edecek 14 takımın temsilcileri katılacak.

31.08.2009


 

LİGDE PAZARTESİ MAÇI: ANKARASPOR-G.SARAY

GALATASARAY ile Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'de bugün 11. kez karşı karşıya gelecek. Ankara Yenikent ASAS Stadında saat 21.00'de oynanacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 6'sını Galatasaray kazandı, 4 maç berabere sonuçlandı ve Ankaraspor henüz galibiyet alamadı. Galatasaray, 10 maçta toplam 17 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü. Geçen sezon yapılan maçlar Ankara'da 0-0, İstanbul'da da 1-1 tamamlanmıştı.

31.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.