08 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Almanya Mesut Özil'in başarısını konuşuyor

ALMANYA Milli Futbol Takımı'nın cumartesi günü Güney Afrika Cumhuriyeti'ne karşı yaptığı hazırlık maçında çok iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Türk kökenli oyuncu Mesut Özil'e Alman gazeteleri övgüler yağdırmaya devam ediyor.

''Berliner Kurier'' gazetesi, ''Bremenli oyuncu beyaz bir Brezilyalı gibi büyülüyor - Samba do BrÖzil'' başlığıyla verdiği haberde, sahada yaptığı hareketlerle Brezilyalı oyuncuları andırdığını belirttiği Mesut'un, gelecek ''Samba dansını'' çarşamba günü Azerbaycan'a karşı yapacağını yazdı. Bild gazetesi ise Mesut Özil'in soyadının ilk harfinden esinlenerek, 'Öh, ne kadar güzel - Özil Almanya'yı büyüledi'' başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün, Mesut ile ilgili, ''Gelecek onun'' şeklinde yorum yaptığını, milli takımın forvet oyuncusu Mario Gomez'in de ''Almanya'nın uzun zamandan bu yana böyle bir oyuncusu olmadı'' diye konuştuğunu bildirdi. Golcü oyuncu Lukas Podolski de Mesut için, ''Performansını golle taçlandırdı'' derken, eski tanınmış futbolcu Franz Beckenbauer ise ''Özil'in pozisyonlar karşısında büyük bir içgüdüsü var. Gol pozisyonları da hazırlıyor. Bu çocuk futbol oynuyor'' şeklinde görüş belirtti. Mesut ise mütevazı davranarak, ''Takım beni sahada güçlendirdiği için bu performansı sergileyebildim. Michael Ballack ya da Lahm, Klose ve Gomez gibi oyuncuların beni takdir etmeleri bana güç veriyor'' diye konuştu.

DEĞERİ 20 MİLYON AVRO'YA ÇIKTI

''B.Z'' gazetesi de Özil'in soyadının ilk harfinden esinlenerek, ''Ölala'' başlığıyla verdiği haberde, Mesut'un topla harika hareketler yapabildiğini ifade etti, piyasa değerini bir anda 20 milyon Avro'ya çıkarttığı yorumunu yaptı. Haberde, Löw'ün de Mesut'un çok iyi ataklar yaptığını, biraz geriye dönmeyi öğrenmesi gerektiğini, ancak mükemmel bir oyun çıkarttığını söylediği kaydedildi. Alman Milli Takım Kaptanı Michael Ballack, bu gazeteye yaptığı açıklamada, Mesut'un çok formda bulunduğunu, bir oyuncunun bunu hemen fark edebileceğini belirterek, Mesut'un sürekli top almaya hazır olduğunu ve oyun şeklinin takıma yaradığını söyledi.

08.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli, Bosna'yı hafife aldı

  Kadir Has millîlere uğurlu geliyor

  A MİLLİ TAKIMI BOSNA'DA

  BATUHAN 104 KİLODAN 97 KİLOYA DÜŞECEK

  ARNAVUTLUK-DANİMARKA MAÇINI ÇAKIR YÖNETECEK

  ÜMİTLER GÜRCİSTAN MAÇI İÇİN BATUM'A GİTTİ

  ERTUĞRUL KUMCUOĞLU'NUN AĞABEYİ VEFAT ETTİ

  NADAL, ABD AÇIK'TA FİNALE DOĞRU GİDİYOR

  Almanya Mesut Özil'in başarısını konuşuyor

  Bitlisli millî atlet dünya üçüncüsü oldu

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.