12 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fatih Terim ne karar verecek?

2010 Dünya Kupası finallerine katılma fırsatını büyük ölçüde kaybettik.


İLK DERBİ HEYECANI

TÜRKCELL Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş yarın Mecidiyeköy'de karşı karşıya gelecek.

ATANLARLA, ATAMAYANLARIN MAÇI:

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında bugün yapılacak sezonun ilk derbisi, aynı zamanda ligin en çok gol atan ile en az gol yiyen ta


  Sessiz sedasız bir derbi

Estonya ve Bosna Hersek karşılaşmaları yüzünden Süper Ligde bugün oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi bu maçların gölgesinde kaldı. Bu yüzden bu dev maç medyada gerektiği kadar tartışılamadı.


  "12 Dev Adam" son Dünya Şampiyonu İspanya önünde

36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda (A) Milli Takım, ikinci tur (F) Grubu'ndaki ilk maçını bugün İspanya ile yapacak.


  TARAFTARLARA YAĞMURLUK

GALATASARAY Kulübü, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmayı Yeni Açık Tribün'nden takip edecek taraftarına yağmurluk dağıtacak.


  290 GAZETECİ AKREDİTE OLDU

GALATASARAY ile Beşiktaş arasında bugün yapılacak sezonun ilk derbi maçı, spor medyasının gündemine oturdu.


  SIKI TEDBİRLER UYGULANACAK

DERBİ için, maç öncesi, sırası ve sonrasında sıkı tedbirler uygulanacak. Derbide bin 320 emniyet personeli ile bin 40 özel güvenlik personeli görev yapacak.


  2 Ankara takımı ceza kurulunda

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu tarafından Ankaragücü ve Ankaraspor kulüplerine verilen 3 günlük sürenin bitmesini takiben, söz konusu kulüpler TFF Hukuk Kurulu tarafından Futbol Disiplin Talimatı hükümleri gereğince Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.


  SEYRANTEPE STADI'NI VARYAP-UZUNLAR YAPACAK

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, Seyrantepe Stadı ikmal ihalesini Varyap-Uzunlar İş Ortaklığının aldığını bildirdi.


  DAUM'UN FORMULA TUTKUSU

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, Formula 1'e büyük ilgi duyduğunu, yarışları her zaman takip ettiğini bildirdi.


  MANCHESTER MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

BEŞİKTAŞ'IN, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Manchester United takımıyla yapacağı maçın biletleri satışa çıkarılıyor.


  SÜPER LİGDE BUGÜN

21:00 Denizli - Diyarbakır: Hüseyin Göçek, 21:00 Kayserispor - Ankaraspor: Ertelendi 21:00 Manisaspor - Sivasspor: Fırat Aydınus, 21:00 Galatasaray - Beşiktaş: Bülent Yıldırım,



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.