27 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

MÜSLÜMANLARLA 20 GÜN ORUÇ TUTTUM

Kanada'nın Montreal belediyesi, kurulduğu 1832'den beri ilk kez verdiği bayram davetinde Müslümanları ağırladı. Hıristiyan olmasına rağmen Ramazan'da 20 gün oruç tuttuğunu ve Müslüman bir aile ile iftar yaptığını belirten Başkan Tremblay, Ramazan'ı “sosyal adalet, barış, sevgi ve yardımlaşmanın sembolü” olarak niteledi.


GÜZEL SÖZLER YETMEZ, UYGULAMA ŞART

Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer, ülkedeki Müslüman toplumun önde gelenlerine Hofburg Sarayında verdiği bayram davetlerinin 6.'sında, “Antisemiti

Brezilya’dan darbeciye kesin tavır

Brezilya Devlet Başkanı Luiz İnacio Lula da Silva, Honduras’ın devrik devlet başkanı Manuel Zelaya’nın Honduras’ın başşehrindeki Brezilya Büyükelçiliğ


  Miliband: Aklı olan, İran’la savaşmaz

İngİltere Dışişleri Bakanı David Miliband, aklı başında hiç kimsenin, İran ile nükleer programı sebebiyle bir çatışmaya girmek istemeyeceğini söyledi.


  Guantanamo’nun kapanması ertelenebilir

ABD’nİn terörle mücadele gerekçesiyle çeşitli ülkelerde yaptığı operasyonlarda yakalananların tutulduğu Guantanamo kampını kapatmasının ertelenebileceği bildirildi.


  Pakistan kana bulandı

Pakİstan’In kuzey batı bölgesinde iki farklı yerde yapılan bombalı saldırılarda toplam 14 kişinin öldüğü ve onlarca kişinin de yaralandığı bildirildi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.