26 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Hyundai’den aile açılımı: i30CW

Hyundai’nİn Avrupalılar için Avrupa’da geliştirdiği yepyeni modeli i30’un aileler arasında çok konuşulacak “yeni açılımı” i30CW, 32 bin 946 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu. i30 crossover, çok yönlü kullanımı sayesinde aileler için vazgeçilmez otomobillerden biri olacak.

Tasarımı ve boyutları itibariyle uzatılmış bir i30 olarak kabul edilebilecek i30CW’nin ön tasarımı, artık herkesin gönlünde taht kuran i30 ile aynı çizgileri taşıyor.

i30CW’nin hatchback kardeşinden yan ve arka görünümde ayrıldığı nokta ise, C-sütunundan, tavan raylarından ve dikine yerleştirilen arka stoplarından itibaren başlıyor. 4475 mm’lik uzunluğuyla i30’dan tam 230 mm uzun olan i30CW, bu avantajını 2600 mm’ye çıkarılan dingil mesafesiyle de (i30 Hatchback’e göre 50 mm daha uzun) yolcularına sunuyor. 1775 mm’lik genişliği i30 ile aynı olan aracın yüksekliği ise 1565 mm ile 85 mm daha fazla. Hyundai i30CW, bu boyutları sayesinde 415 litrelik bagaj hacmiyle 75 litre daha fazla yükleme alanı sunarken arka koltuklar tam olarak yatırıldığında hacim 1395 litreye kadar çıkıyor. Dış tasarımında şıklıktan ödün vermeyen i30CW’nin kabininde de kardeşi i30’un dinamik çizgileri devam ediyor. Hyundai i30CW Türkiye’ye, 1.6 litre hacmindeki benzinli ve dizel motor seçenekleriyle ithal ediliyor. İki motor seçeneği de isteğe bağlı olarak 5 ileri manuel ya da dört kademeli tam otomatik şanzıman seçeneğiyle alınabiliyor.

26.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Chevrolet Cruse’a kırmızı çok yakışıyor!

  Hyundai’den aile açılımı: i30CW

  Mazda otomobiller göz kamaştırdı

  Daihatsu’dan ‘kompakt’ show

  Protonlar, Kasım’da da ÖTV indirimli

  Avrupa’nın en çevreci otomobil markası, Fiat

  Dacia Yetkili Servislerinde yedek parça avantajı

  Volkswagen, ÖTV fiyat farkını karşılıyor

  Subaru’dan, çevre dostu yeni otomobiller

  Tasarım Oskar’ı, Audi A5 Coupe’nin

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.