18 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Atalay: Herşey kontrol altında

İçişleri Bakanı Atalay, ‘’Çocuklarımızın bir eline taş, diğer eline para vererek sokağa salanları biz iyi tanıyoruz. Provokasyon peşinde olan zihniyeti de çok iyi biliyoruz. Bu provokatörleri ve arkasındakileri tesbit ederek adalete teslim edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Endişeye hiçbir mahal yoktur, herşey kontrol altındadır’’ dedi.

Her şey kontrol altında

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, ‘’Çocuklarımızın bir eline taş, diğer eline para vererek sokağa salanları biz iyi tanıyoruz. Kuru sıkı tabancaları birilerinin eline tutuşturup provokasyon peşinde olan zihniyeti de çok iyi biliyoruz. Bu provokatörleri ve onların arkasındakileri tek tek tespit ederek adalete teslim edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın’’ dedi.

Atalay, Bakanlıkta düzenlediği basın toplantısında, yürüttükleri ‘’Millî Birlik ve Kardeşlik Projesi’’nde geldikleri nokta ve planlarıyla ilgili bilgi vermek üzere toplantıyı düzenlediğini söyledi. Son günlerde çeşitli bahanelerle ülkenin huzurunu bozmaya çalışan kanunsuz sokak eylemlerinin sergilenmeye çalışıldığını hatırlatan Atalay, özetle şunları söyledi:

nYasadışı eylemleri sergileyenlere karşı güvenlik güçlerimiz kararlı ve etkili mücadelesini sürdürmektedir.

n20 kasım 2009 tarihiden bugüne kadar bin 562 kişi gözaltına alındı, 363 kişi mahkemeler tarafından tutuklandı.

nÇocuklarımızın bir eline taş, diğer eline para vererek sokağa salanları biz iyi tanıyoruz. Kuru sıkı tabancaları birilerinin eline tutuşturup provokasyon peşinde olan zihniyeti de çok iyi biliyoruz.

nBu provokatörleri ve onların arkasındakileri tek tek tesbit ederek adalete teslim edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

nEndişeye hiçbir mahal yoktur, her şey kontrol altındadır, esasen bazı olaylar gereğinden de abartılı olarak takdim edilmektedir. Biz gerçek durumu biliyoruz ve bunlarla ilgili gerekli her tedbir alınmaktadır.

nBugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yasa dışı eylemleri sergileyenlere karşı güvenlik güçlerimiz kararlı ve etkili bir şekilde mücadelesini sürdürecektir. Onlara hak ettiği cevabı vermeye devam edecektir.

nBu mücadele devlet olmanın gereğidir, hükümet olarak bizim de en asli görevimizdir. Güvenliği sağlamak, güvenli bir toplum, hükümetlerin en önemli, en başta gelen görevidir.

n(Ahmet Türk ile görüşmesi) basına yansıdığı şekilde ‘şu şartlar koşuldu, şunlar konuşuldu’ şeklinde bir şey olmadı.

nTerörle mücadele milli bir meseledir. Kısır siyasi çekişmelere ve küçük hesaplara kurban edilemeyecek kadar ciddi bir iştir.

*Ülkemizde bugün sorumlu bir muhalefet ihtiyacı kendini daha fazla hissettirmektedir.

nBöyle bir milli meseleye hiçbir katkı vermeyen, aksine sürekli ayrışma söylemi içinde olan bir muhalefetimiz var.

nBiz sürekli ak parti olarak ‘kardeşlik’ diyoruz, ‘gelin kardeşliğimizi güçlendirelim’ diyoruz. Onlar sürekli ayrışmadan söz ediyor.

nVarlıklarını ve geleceklerini terörde gören, demokratik standartların yükselmesinden rahatsız olanlar bu görüntülerden de rahatsız oldular. Bu nedenle de süreci baltalamak için şiddete başvurdular.

nBunlar bizim geleceğimizdir, bu çocukları şimdiden terörün içinden ve hayatlarını karartacak sonuçlara götürecek eylemlerinden alıkoyalım, mani olalım.

18.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Atalay: Herşey kontrol altında

  HİÇBİR ORGAN VE MERCİ YARGIYA EMİR VEREMEZ

  Sağduyumuzu koruyalım

  MHP’den DTP’ye evet, Gül’e hayır

  SORUMLUSU BİZ OLMAYACAĞIZ

  10 ayda, 46 milyar açık

  Danıştay’ın gerekçesi devrim kanunları

  Yazıcıoğlu’nun öldüğü kazada pilota suçlama

  MAZLUMDER’den “İnsan Hakları Şöleni”

  Bakan sözünü tutmadı

  KYK burs ve kredi başvuruları başladı

  Secdeli camiye büyük ilgi

  Türkiye’nin şekeri yükseliyor

  Bilgisayarınıza istediğiniz yazılımı yükleyebileceksiniz

  Zayıflık da bir sorun

  İlk yerli spektrometre hazır

  Pazarlama sektörü kokuyu keşfetti

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl