27 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

7’den 70’e herkes okusun

ELBİSTAN Kaymakamlığı, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Barla Kitabevi, “7’den 70’e Herkes Okusun” adlı bir okuma kampanyası başlattı.



Başarının sırrı sevgide

KOCAELİ İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen liderlik ve motivasyon konferanslarının ilki Yunus Eme Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.



Hz. Mevlânâ Kırıkkale’de anıldı

KIRIKKALE Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, 'Hz Mevlânâ'yı Anma ve Anlama' programı düzenledi.



2010 Avrupa Kültür Başkenti Esenler’den başlayacak

İSTANBUL’UN coğrafî olarak merkezinde bulunan, nüfus yoğunluğu açısından ve fiziki olarak İstanbul’un büyük bir parçasını oluşturan Esenler, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’ne 100 bin kişi ile katılıyor.



Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buluyor

CUMHURBAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri, 30 Aralık 2009 Çarşamba günü Çankaya Köşkü’nde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.



Şehir Tiyatroları’na dört ödül

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Tiyatro… Tiyatro… Dergisi” tarafından bu yıl yedincisi verilen “2009-Tiyatro Ödülleri”nde birçok değerli ödüle lâyık görüldü.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl