16 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Denizli: Sağlığımla oynamayın

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, basında sağlık durumu ile ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi. Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, son günlerde basında sağlığı ile ilgili gerçek olmayan haberlerin yer aldığını söyledi.


F.Bahçeli oyuncular oyundan memnun

FENERBAHÇELİ futbolcular Cristian ve Vederson, Turkcell Süper Lig'de Manisaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.

Galatasaray'da liderlik sevinci

TÜRKCELL Süper Lig'de en son 6. haftada lider durumda bulunan Galatasaray, 14 hafta sonra zirveye yükselmenin keyfini yaşıyor.


  All-Star'da seyirci rekoru

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Doğu ve Batı Konferanslarını karşı karşıya getiren ve Dallas Cowboys Stadyumu'nda yapılan 2010 All-Star yıldızlar karşılaşması, 108 bin 713 kişi ile seyirci rekoru kırarak basketbol tarihine geçti ve Guiness Rekorlar Kitabına girdi.


  Teknosa Türkiye Kupası ‘8'li Final’ kuraları çekildi

ADANA'DA 19-20-21 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Final'inin kuraları, İstanbul'da çekildi.


  Fener koltuğu devretti

Turkcell Süper Lig'in 21. haftası, bir maç dışında tamamlanırken, önceki gün 5 karşılaşma oynandı. Feherbahçe, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Manisaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak puanını 45'e yükseltti. Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından liderliği Galatasaray'a kaptırdı.


   TOPLU SONUÇLAR


   GOL KRALLIĞI


   HAFTANIN KARMASI


   HAFTANIN FUTBOLCUSU


   HAFTANIN HAKEMİ


   HAFTANIN TAKIMI

Gaziantepspor


   22. HAFTANIN PROGRAMI



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl