18 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Anlaşmalar revize edilmeli

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, Türkiye’nin diğer ülkelerle yaptığı anlaşmaların finansal, ticarî ve hukukî alt yapıdan yoksun olduğu iddia ederek, ‘’Teminat mektuplarımız kabul edilmiyor ve birçok ihaleyi kaçırıyoruz.



Siyah pirinç Türkiye’de

AnavatanI Çin olan siyah pirinci, Sezon Pirinç, tarafından Türkiye’ye getirildi.



Obama’nın paketi başarılı oldu

ABD Başkanı Barack Obama’nın bir yılını dolduran ekonomiyi teşvik paketinin, artan işsizlik rakamları ile yeni bir ekonomik büyük durgunluğu önlediği ve şu ana kadar 2,4 milyon istihdam sağlandığı belirtiliyor.



Benzin fiyatlarında 6 kuruş indirim

AkaryakIt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatında litrede 5-6 kuruş indirime gidildi.



Bütçe, Ocak’ta 3.1 milyar lira açık verdi

Bütçe 2010 yılına 3.1 milyar lira açık vererek başladı. Ancak vergi gelirleri Ocak ayında geçen yıla göre yüzde 25 oranında arttı.



Namet, 2010’a yeniliklerle girdi

Türkİye şarküteri sektörünün lider markalarından Namet, yeni yıla yenilenen ambalajları ile giriyor. Tasarımları ile dikkat çeken ambalajlar arasında; birbirinden kolayca ayrılabilen parçalar halinde sunulan perforajlı ambalajdaki sosisler Türkiye pazarı için bir ilk.



Elektrik özelleştirmesinde pazarlık günü

Türkİye Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (TEDAŞ) bağlı şirketleri olan Van, Fırat, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş özelleştirmelerinin nihai pazarlık görüşmeleri, bugün yapılacak.



TÜSİAD başbakanla görüşecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinin (TÜSİAD) yeni Yönetim Kurulu, Ankara’da temaslarda bulunacak.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl