18 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

A Millî Takımın hocası Hiddink

A MİLLİ Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Hollandalı Guus Hiddink oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Amsterdam'da Hollandalı teknik adam ile bir araya gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener ve TFF 1. Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın, Hiddink ile 2 yılı opsiyonlu toplam 4 yıllık görev süresi konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi.


UEFA'DA ÇİFTE HEYECAN

GALATASARAY, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında bugün deplasmanda İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile karşılaşacak.

G.Saray Türkiye'nin Juventus'u

İSPANYOL basını, UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'in rakibi olan Galatasaray'ı tanıtırken, ''Türkiye'nin Juventusu'' ifadesini kullandı.


  TOROĞLU BU DEFA SİYASİ YORUM YAPTI

RADYO ve Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD)'nin "2009 Medya Oscarları Ödülleri töreninde 'Yılın En İyi Spor Programı' ödülüne layık görülen program sunucusu Erman Toroğlu, Türkiye'nin enteresan bir ülke olduğunu belirtti.


  Rijkaard'ın taktiği sonucu etkiler

Galatasarayın bugünkü rakibi Atletico Madarid hızlı ve tempolu oynayan bir takım. İspanyanın en iyi 3. takımı olmakla beraber en ateşli taraftara sahip.


  ABD- Türkiye özel maçı 29 Mayıs'ta oynanacak

A MİLLİ Futbol Takımı'nın 29 Mayıs'ta Philadelphia'da ABD ile özel maç yapacağı bildirildi. Amerikan futbolu takımı Philadelphia Eagles yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşma, takımın maçlarını oynadığı, kısaca ''The Linc'' olarak bilinen Lincoln Financial Stadyumunda yapılacak.


  Beşiktaş dopingli Chatman'in yerine oyuncu arıyor

BEŞİKTAŞ Kulübü Basketbol Şube Direktörü Hasan Bozkurter, doping kontrolü sonrası yasaklı madde kullandığı tespit edilen ABD'li oyuncuları Mire Chatman'ın yerine oyuncu arayışlarına başlayacaklarını söyledi.


  Mehmet 21 sayı attı, Jazz Rockets'ı devirdi

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Utah Jazz'ın deplasmanda Houston Rockets'ı 104-95 yendiği maçta, milli basketbolcu Mehmet Okur 21 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.


  F.Bahçe Acıbadem Rumen Galati'yi konuk ediyor

FENERBAHÇE Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi playoff 2. tur rövanş maçında bugün İstanbul'da Rumen temsilcisi Metal Galati ile karşılaşacak.


  Bursa kalecisi İvankov millî takıma davet edildi

BULGARİSTAN, Bursaspor'un kalesini koruyan Dimitar İvankov'u tekrar milli takıma davet etti.


  Beşiktaş-G.Saray derbisini Fırat Aydınus yönetecek

TÜRKCELL Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.


   HAKEMLER AÇIKLANDI



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl