24 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe nereye?


POLAT: HEDEFİMİZ 5 KUPA

GALATASARAY Kulübü, piyasadaki Sportif A.Ş. hisselerini alabilmek için 5 bankadan toplam 70 milyon dolarlık kredi aldı.

BURSA AYNI BAŞARIYI 20 YIL ÖNCE DE GÖSTERMİŞTİ

Turkcell Süper Lig'de dün akşam Fenerbahçe'yi, 2-0 geriden gelip 3-2 yenen Bursaspor, aynı başarıyı 20 yıl önce de göstermişti.


  Denizli: Sonuna kadar yarışın içinde olacağız

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligin geçen sezondan daha heyecanlı geçeceğini ve takımının sonuna kadar bu yarışın içinde olacağını iddia etti.


  Efes Maccabi önünde farklı galibiyet arıyor

EFES Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi ''Top 16'' turu 4. hafta maçında bugün İstanbul'da, İsrail temsilcisi Maccabi Electra Tel Aviv ile karşılaşacak.


  Mehmet Okur üzüldü, Ersan İlyasova sevindi

NBA'DE sezona 5 karşılaşmayla devam edildi. Salt Lake City'deki EnergySolutions Arena'da 20 bine yakın seyircisinin önünde Atlanta Hawks'ı ağırlayan Utah Jazz, rakibine 105-100 yenilerek oynadığı son 20 maçta sadece 3. kez mağlubiyet yüzü gördü.


  Zeki Çol: 12 Eylül spor gazeteciliğini yozlaştırdı

ZAMAN Gazetesi Spor Yazarı ve spor yorumcu Zeki Çol, 12 Eylül'den sonra spor gazeteciliğinin yozlaştığını söyledi. Çol," Spor yazarlığı 12 Eylülden sonra hızla bulvar gazeteciliğini benimsedi ve yozlaşma dönemi yaşadı" dedi.


  Eczacıbaşı'nın tur günü

Eczacıbaşı Zentiva Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Konfederasyon Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün İstanbul'da, Azerbaycan temsilcisi Rabita ile karşılaşacak.


   BANK ASYA 1. LİG GÖRÜNÜM

23. hafta maçları dün oynanan ve 2-0 Kardemir Karabükspor'un kazandığı Dardanelspor-Kardemir Karabükspor maçıyla tamamlandı. Dardanelspor'u deplasmanda 2-0 yenen Kardemir Karabükspor en yakın takipçileri Buca ve Konya ile arasındaki puan farkını da 10'a çıkardı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl