12 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

C'EED, YOLDA AKICI VE ÇEVİK

Kompakt sınıfta Cee'd ile adını Avrupa'da iyiden iyiye duyurmaya başlayan Kia Cee'd 1.6, dizel otomatik versiyonuyla bu haftaki test sürüşümüzün misafiri oldu.



Renault’da cazip fiyatlar

Renault, Nisan ayında müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunuyor. Binek modellerde indirimler ve ileri teslim fırsatları bulunuyor.



Yeni Epica’da Nisan fırsatı

YENİLENEN prestijli tasarımı ve zengin standart donanımıyla Yeni Epica, her zaman mükemmeli isteyenler için Nisan ayı özel fırsatlarıyla sizi bekliyor.



4 yaş ve üzeri bütün Peugeot’lara yüzde 25'e varan bakım indirimi

Peugeot Yetkili Servisleri, 05 – 24 Nisan tarihleri arasında’nda 4 yaş ve üzeri tüm Peugeot modellerinde yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.



Honda’nın Yeni Scooter’ı Spacy geldi

HONDA'NIN, Motoplus 2010 motosiklet fuarında tanıtımını yaptığı yeni scooter modeli Spacy’nin satışına 10 Nisan’da Honda motosiklet bayilerinde başlanıyor.



Dacia 2012’de İngiltere pazarına girecek

RENAULT grubu bünyesindeki Dacia markası, 2012 yılında İngiltere pazarına girecek. Dacia’dan yapılan açıklamaya göre, Dacia’nın 2012 sonunda İngiltere’de yapılacak lansmanı onaylandı.



Yenilenen Fiat Bravo Türkiye’de!

FİAT'IN kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo’nun yenilenen versiyonu, 33 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla Fiat showroomlarında yerini aldı.



En az yakıt tüketen otomobil

TÜRKİYE'NİN en düşük yakıt tüketen otomobili Alto’nun düz vitesli versiyonu 23 bin 250 TL’den, otomatik vitesli versiyonu ise 25 bin 250 TL’den satışa sunulacak.



Fiorino’nun satışı 3 bin adedi geçti

Tofaş’In Bursa’daki fabrikasında üretilen ve segmentinde yeni bir sayfa açarak 2009 yılının en çok satan hafif ticari aracı unvanını elde eden Fiat Fiorino’nun dizel îotomatik şanzımanlı versiyonunun satışları Türkiye genelinde 3 bin adeti aştı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl