12 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

En az yakıt tüketen otomobil

TÜRKİYE'NİN en düşük yakıt tüketen otomobili Alto’nun düz vitesli versiyonu 23 bin 250 TL’den, otomatik vitesli versiyonu ise 25 bin 250 TL’den satışa sunulacak.

Suzuki Türkiye Murahhas Azası Ali Savcı, düzenlediği basın toplantısı ile yenilenen Suzuki Alto’yu tanıttı. Yenilenen Alto’nun eski modele göre çok daha yuvarlak hatlara sahip olduğunu ifade eden Savcı, “Özellikle 18-25 yaş arası gençleri ve genç çiftleri hedefliyoruz, yenilenen modeli pazar şartlarına göre rekabetçi fiyatıyla destekliyoruz” dedi. Yeni Alto’nun 1,0-litrelik gelişmiş çevreci motoru , 4.4 litre/100 km gibi çok düşük bir yakıt tüketimi ve 103 g/km ile çok düşük bir karbon salımına imza attığını vurgulayan Savcı, 2010 yılı içinde 1500 adet Suzuki Alto satmayı amaçladıklarını söyledi. Savcı 2010 yılının Suzuki için üç yeni model ile birlikte atılım yılı olduğunu, sözlerine ekledi.

HEM GÜÇLÜ, HEM EKONOMİK

Alto’nun yeni geliştirilen ve 67 Hp güç üreten 1.0-litrelik motoru düşük ağırlık ve yüksek verimlilik için üç silindirli olarak tasarlanırken, 4.4L/100km benzin tüketimi ve yalnızca 103 gr/km karbon salınımı ile çevreyi koruyor. Büyük otomobillerde bulunan güvenlik teknolojileri yeni Alto’da da bulunuyor. Modellerde standart olarak, EBD ve ABS mevcut. Kabinde ayrıca bir koruma katmanı sağlayan SRS cephe ve SRS yan hava yastıkları mevcut bulunuyor. Küçük otomobillerde pek rastlanmayan ve şehirde sürüş için ideal bir seçim olan otomatik vites seçeneği Alto’nun özelliklerinden sadece bir diğeri. Yeni Alto otomobil kullanmaktan hoşlanan sürücüler için birçok donanımı standart olarak sunuyor. Destekli, ayarlanabilir ön koltuklar; basit ve kolayca keşfedilebilen yönetim ve tuşlar, sürüş bilgilerini anında gösteren dijital göstergesi olan, okunabilirliği yüksek hız göstergesi, şık tasarımlı direksiyon ve vites kolu bunlardan bazıları. Türkiye’nin en düşük yakıt tüketen otomobili Alto’nun düz vitesli versiyonu 23 bin 250 TL’den, otomatik vitesli versiyonu ise 25 bin 250 TL’den satışa sunulacak.

12.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Başlıklar

  C'EED, YOLDA AKICI VE ÇEVİK

  Renault’da cazip fiyatlar

  Yeni Epica’da Nisan fırsatı

  4 yaş ve üzeri bütün Peugeot’lara yüzde 25'e varan bakım indirimi

  Honda’nın Yeni Scooter’ı Spacy geldi

  Dacia 2012’de İngiltere pazarına girecek

  Yenilenen Fiat Bravo Türkiye’de!

  En az yakıt tüketen otomobil

  Fiorino’nun satışı 3 bin adedi geçti

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl